tv100 savaş bölgesinde! Hamas canlı yayında Aşkelon'u bombalıyor

tv100 Muhabiri Ebru Balıkçı, İsrail Aşkelon'da canlı yayında son gelişmeleri aktardı. Balıkçı, bölgedeki bombalama seslerinin peş peşe duyulduğunu belirterek, "Hamas uyarmıştı ve Aşkelon'u 17.00'de bombalayacağını söylemişti. Burası halk tarafından boşaltıldı. Şu an uçaklar tarafından bombalanıyor." ifadelerini kullandı.

Hamas, "17.00'ye kadar bölgeyi terk edin" çağrısında bulundu. Sürenin dolmasının ardından Hamas, İsrail'in Aşkelon kentine doğru füzeler fırlattı.

HAMAS'TAN BÖLGEYİ TERK EDİN ÇAĞRISI

Hamas, Hamas'ın askeri kanadı İzzeddin el Kassam Tugayları Sözcüsü Ebu Ubeyde ise, Aşkelon kenti sakinlerine çağrıda bulundu. Ebu Ubeyde, Aşkelon sakinlerine bölgeyi saat 17.00'ye kadar terk etmelerini söylemişti.

"BURAYA GİRİŞLER YASAKLANDI"

tv100 Muhabiri Ebru Balıkçı. İsrail Aşkelon'da canlı yayında son gelişmeleri anlattı. Balıkçı, "İsrail Aşkelon'dayız. Hamas uyarmıştı ve Aşkelon'u 17.00'de bombalayacağını söylemişti. Burası halk tarafından boşaltıldı. Şu an uçaklar tarafından bombalanıyor. Önce siren sesleri geldi daha sonra çok sayıda uçak gökyüzünde görüldü. Burası dakikalar önce tamamen boşaltılmıştı. Buraya girişler yasaklandı. 10-15 saniye aralıklarla Aşkelon bombalanıyor." diye konuştu.