tv100.com yazarı Barış Yarkadaş, son kulis bilgisini paylaştı!

tv100.com yazarı Barış Yarkadaş, son kulis bilgisini tv100’ün ilgi ile takip edilen programı Erdoğan Aktaş ile Sağlı Sollu'da aktardı. Kaos ve kargaşanın yaşanması istendiğini belirten Yarkadaş, İmamoğlu’nun yakın çevresinden edindiği izlenimleri anlattı.

tv100.com Yazarları Barış Yarkadaş, Hacı Yakışıklı, Ceza Hukukçusu Prof. Dr. Ersan Şen, Türkiye Gazetesi Yazarı Cem Küçük; Erdoğan Aktaş ile Sağlı Sollu programına konuk olarak gündemi değerlendirdi.

tv100.com yazarı Barış Yarkadaş, son kulis bilgisini ilgi ile takip edilen programda aktardı.

Yarkadaş, İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ve İYİ Parti lideri Meral Akşener’in yakınlarıyla konuştuğunu ifade etti.

4-5 saat boyunca aralıksız telefon trafiği yaptığını aktaran Yarkadaş, İmamoğlu’na verilen cezanın hedefine ulaştığını belirtti. Kaos ve kargaşanın yaşanması istendiğini belirten Yarkadaş, İmamoğlu’nun yakın çevresinden edindiği izlenimleri aktardı.

“Sayın Akşener, İmamoğlu’nda diretirse orada bir tartışma çıkar”

Yarkadaş, Erdoğan Aktaş ile Sağlı Sollu programında “Sayın Genel Başkan (Kemal Kılıçdaroğlu) altılı masada adaylığın tartışıldığı gün ‘Ben Cumhurbaşkanı adayıyım’ der. Diğer 5 genel başkana cumhurbaşkanı yardımcılığı teklif eder. Hatta bazı kulislere göre önümüzdeki günlerde edeceği söyleniyor. Sayın Akşener, İmamoğlu’nda diretirse orada bir tartışma çıkar. Meral Hanım, sayın Kılıçdaroğlu’na rağmen CHP’nin bir belediye başkanını ‘aday yapacağım’ derse Kemal Bey ‘buyurun yapın’ der.” ifadelerini kullandı.

"Türkiye bir anda adaysız kalır kaygısını yaşıyorlar"

Yarkadaş, sözlerinin devamında ise, "Kemal Bey’in yakın çevresi ceza sürecinin adaylık sürecini etkilemeyeceğini söylüyorlar. Ekrem Bey aday ilan edilirse ve adaylık sürecinde istinaf dosyayı öne çekip cezayı onarsa Türkiye bir anda adaysız kalır kaygısını yaşıyorlar" dedi.