tv100.com yazarı Latif Şimşek ve Saadet Partisi Sözcüsü Birol Aydın arasında dikkat çeken ‘bakanlık’ diyaloğu… “Hangi bakanlığı istersiniz?”

tv100 ekranlarının ilgi ile takip edilen programı Pınar Işık Ardor ile Gündeme Dair'de Saadet Partisi Sözcüsü Birol Aydın ile tv100.com yazarı Latif Şimşek arasında dikkat çeken bir diyalog yaşandı.

Saadet Partisi Sözcüsü Birol Aydın, Siyaset Bilimci-Hukukçu Av. Gökhan Ağdemir, CHP Parti İçi Eğitim Sorumlusu Prof. Dr. Aytuğ Atıcı, tv100.com yazarı Latif Şimşek; Pınar Işık Ardor ile Gündeme Dair programında Türkiye’deki son gündeme ilişkin konu başlıklarını değerlendirdi.

Saadet Partisi Sözcüsü Birol Aydın, Muhalefet partisi olarak 6-7 ay sonra hükümeti devralacaklarını ve “Ben enflasyonu yüzde 100 olarak devralmak istemiyorum” ifadelerini kullandı.

“Saadet Partisi olarak hangi bakanlığı istersiniz?”
Aydın’ın sözlerinin ardından tv100.com yazarı Latif Şimşek araya girerek, “Saadet Partisi olarak hangi bakanlığı istersiniz?” sorusunu yöneltti.

Aydın ise, bu soru karşısında “Kendimizi en iyi göstereceğimiz bakanlıkları… Konuşmadık, şüphesiz konuşacağız” sözleriyle yanıt verdi.