tv100.com yazarı Latif Şimşek’ten çarpıcı yorum: Cumhurbaşkanı’nın iradesi olmasaydı 29 Ekim’de banttan inemezdi

tv100.com yazarı Latif Şimşek, Hande Aydemir ile Şimdi Konuşalım programında yaptığı açıklamada, “Cumhurbaşkanı’nın iradesi olmasaydı o TOGG, 29 Ekim’de banttan inemezdi. Bakın bu bir başlangıçtır” dedi.

İYİ Parti Aksaray Milletvekili Ayhan Erel, tv100.com Yazarı Latif Şimşek, Hukukçu Avukat Bülent Yücetürk, Türkiye Gazetesi Yazarı Cem Küçük; Hande Aydemir ile Şimdi Konuşalım programına konuk olarak gündemi değerlendirdi.

tv100.com yazarı Latif Şimşek, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın Türkiye’ye çok vizyon kattığını belirterek, “Nuri Demirağ’ın uçaklarını toprağa gömdüğümüz gibi Nuri Killigil’in silah fabrikasında bir şaibeli patlama sonucu hem Killigil’in hayatını kaybetmesi hem de fabrikanın yanmasında Türkiye artık silah üretme iddiasından da vazgeçmesi soru işaretleriyle dolu. Acaba Nuri Demirağ’ın ürettiği uçaklara Amerikalı firmanın ‘Bunları boş verin biz size daha ucuz vereceğiz’ demelerine üzerine Türk Hava Kurumu o uçakları almaktan vazgeçiyor. Türkiye’nin ürettiği uçakları almaktan vazgeçiyor ve iflas ediyor. O uçaklar hurdaya gidiyor; toprağa veriliyor” dedi.

Şimşek, sözlerinin devamında şu ifadeleri kullandı:

 “Bugüne gelindiğinde Sayın Cumhurbaşkanına haksızlık etmemek gerekiyor. Türkiye’ye çok vizyon kattı, Türkiye’nin üretimine çok şey kattı. Cumhurbaşkanı’nın iradesi olmasaydı o TOGG 29 Ekim’de banttan inemezdi. Bakın bu bir başlangıçtır”