Yarkadaş tv100 canlı yayınıda duyurmuştu! İşte Kılıçdaroğlu-imamlar buluşmasının detayları

tv100.com'un yazar kadrosuna katılan Barış Yarkadaş, geçtiğimiz günlerde konuk olarak katıldığı Sağlı - Sollu programında, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun imamlarla görüşeceğini duyurmuştu. Yarkadaş, sosyal medya hesabından bugün yaptığı paylaşımda, Kılıçdaroğlu'nun bugün 60'a yakın emekli imam ve mevlithan ile buluştuğunu açıkladı. İşte o buluşmadan detaylar...

Yarkadaş tv100 canlı yayınıda duyurmuştu! İşte Kılıçdaroğlu-imamlar buluşmasının detayları

Gazeteci Barış Yarkadaş, CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nun imamlarla bir buluşma gerçekleştireceğini konuk olarak katıldığı tv100 canlı yayınında ilk kez duyurmuştu. Yarkadaş'ın duyurduğu buluşma bugün gerçekleşti.

Barış Yarkadaş, tv100'de yayınlanan Sağlı - Sollu programında CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nun imamlarla bir buluşma gerçekleştireceğini ilk kez açıklamıştı. Yarkadaş'ın duyurduğu bu buluşma gerçekleşti. Kılıçdaroğlu, 60'a yakın emekli imam ve mevlithan ile bir araya geldi.

Görüşmeden detaylar

Bu görüşmenin gerçekleştiğini kişisel Twitter hesabından duyuran Barış Yarkadaş, şu ifadeleri kullandı:

"CB Erdoğan Cemevi’ni ziyaret etti; CHP Gnl. Bşk. Kılıçdaroğlu ise çok önceden planlanmış bir buluşmayı gerçekleştirdi. 10 gün önce @tv100
’de duyurmuştum: Kılıçdaroğlu bugün İstanbul’da 60’a yakın emekli imam ve mevlithanla buluştu; sorunlarını dinledi. Toplantı 3 saat sürdü.

2- Toplantıya katılan emekli bir din görevlisi ile konuştum. Kılıçdaroğlu’nun kendileriyle buluşmasından duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Kılıçdaroğlu bu tür toplantıların daha çok ve daha geniş katılımlı yapılacağını söylemiş. Emekli din görevlileri de önerilerini dile getirmiş"

Yarkadaş tv100 canlı yayınıda duyurmuştu! İşte Kılıçdaroğlu-imamlar buluşmasının detayları - Resim : 1