Cübbeli Ahmet Hoca'dan idam çıkışı: Sultan Ahmet Meydanı’nda sallandırılması lazım

TV100'de yayımlanan Kayıt Dışı programına katılan Cübbeli Ahmet Hoca, çok konuşulacak açıklamalara imza attı. Kadın öldürme konusunda, 'İdam getirilsin' çağrısında bulunan Cübbeli Ahmet, 'sanal dünyada namaz kılınır mı?' sorusunu yanıtladı ve Tarkan'ın 'Geççek' şarkısını değerlendirdi.

TV100'de yayımlanan Kayıt Dışı programının konuğu Cübbeli Ahmet Hoca olarak tanınan, Ahmet Mahmut Ünlü oldu. Ertan Özyiğit'in moderatörlüğündeki programda birbirinden ilginç konular konuşuldu.

Kadın şiddet ile ilgili bölümde Cübbeli Ahmet Hoca'dan dikkat çeken bir çıkış geldi. Cübbeli Ahmet Hoca, kadın öldürme ile ilgili çok net konuşurak, ''Sultan Ahmet Meydanı’nda sallandırılması lazım. Bu zaten Allah’ın emridir.'' dedi.

'İdam getirilsin'

Cübbeli Ahmet Hoca, şunları söyledi;

İstanbul Sözleşmesi'nin içinde kadın hakları vardı. E biz de katılıyorduk, içeriğinin bazılarına. Mesela şimdi kadınları kesiyorlar, öldürüyorlar. Çok caydırıcı cezalar verilmesi gerekiyor. Hatta öldürürse idam getirilsin.  Vurmanın ayrı bir cezası olur ama öldürme varsa bunlar kesinlikle Sultan Ahmet Meydanı’nda sallandırılması lazım. Bu zaten Allah’ın emridir.

Metaverse'de namaz kılınır mı?

Ertan Özyiğit'in, "Metaverse dünyasında olacak mısınız?" sorusuna yanıt veren Cübbeli Ahmet, "Ne yapacağım ben orada? Girip de 'Kabe'yi bir sanal tavah edeyim demem'" dedi. Sanal alemde 'Namaz kılınır mı?' sorusuna da yanıt veren Cübbeli Ahmet, "Orucu uykuda tutan, sevabı rüyada görür. Şimdi sanal alemde elini kaldırmamışsın, rüku yok secde yok, hiçbir hareket yok girdin oraya sevap bekliyorsun, nasıl olacak o?" ifadelerini kullandı.

Tarkan'ın 'Geççek' şarkısını değerlendirdi

Cübbeli Ahmet Hoca ayrıca, dün akşam Tarkan'ın yayınına giren 'Geççek' şarkısını değerlendirdi.

Cübbeli Ahmet, "Tamamen sokak lafları, çarşı pazar. Ama toplumda alıcısı var. Niye bunu bir buçuk, iki senedir yazmadı bilmiyoruz. Millete bir teselli bahsetmek amacındaysan, korona bitmiş, hastaneler rahatlamış bu zamanda mı teselli veriyorsun?" dedi. 

"Şimdi seçimde şarkıyı hangi parti kullanacak? Bakalım bu telifi partilere kullandıracak mı bu da çıkacak" ifadelerini kullandı.

"Neden beni HDP sahiplenmedi?"

Cübbeli Ahmet ayrıca, “Ben de o kadar laf söylüyorum beni HDP hiç sahiplenmedi, seni sahiplendi. Yerli ve Milli bir iktidarı yıkmak istemek neden,Türkiye bölünmesin” şeklinde konuştu. 

Dolar bulunur, vatan bulunmaz diyen Cübbeli Ahmet Hoca, şarkının sürecine dair Kılıçdaroğlu'nun elektrik faturaları çıkışını hatırlatarak, "Dönemsel olarak manidar olmuştur. Neden bu zaman kadar çıkarmadı bilemeyiz tabii ama biraz garip" dedi.