TV8 ekranlarında yayımlanan Survivor'da ikinci eleme adayı belli oldu

Survivor'ın 21 Mart Pazar akşamı yayımlanan bölümünde dokunulmazlık mücadelesi yaşandı. İlk dokunulmazlığı kaybeden ünlüler takımından Gonca, eleme potasına giderken, ikinci oyunu kaybeden gönüllüler de ada konseyinde aralarından bir kişiyi potaya yolladı.

TV8 ekranlarında yayımlanan Survivor'da ikinci eleme adayı belli oldu

Dün akşam yayınlanan Survivor 2021 yeni bölümde; ünlüler ile gönüllüler yarışmacıları dokunulmazlık oyununda canla başla mücadele ettiler.

İlk oyunu kazanan gönüllüler, dün akşam da kazanarak bir hafta daha kalmayı garantilemek, ünlüler takımı ise rakip takımdan bir adayın potaya girmesini sağlamak için dokunulmazlığı kazanmak için yarıştı.

İKİNCİ DOKUNULMAZLIĞI KAZANDILAR

Balyozla girdikleri ve önüne gelen engeli yıkarak ilerledikleri parkurda müthiş karşılaşmalar ekrana geldi. Kıra kıra gidilen parkurda üstünlük sağlayan ünlüler takımı 10-7'lik skorla dokunulmazlığı kazanan taraf oldu.

TV8 ekranlarında yayımlanan Survivor'da ikinci eleme adayı belli oldu - Resim : 1

DORA'DAN İSMAİL'E 'ZENNE' BENZETMESİ 

Öte yandan dokunulmazlık oyunu sırasında sayı alan İsmail sevinç gösterisi yaptığı esnada horon teperek 'hamsi tava hadi bakalım' dedi. İsmail'in davranışı karşısında öfkelenen Reşat da tepki gösterdi. Takım arkadaşını savunan Dora ise İsmail'e 'Zenne gibi oynarsın ancak' diyerek ilginç bir çıkış yaptı.

Eleme konseyinde parkurda yaşanan tartışma yeniden gündeme geldi. İsmail Dora'ya zennenin ne demek olduğunu sorduğunda Dora "O kelimenin anlamını herkes biliyor. Kötü bir şey değil" diyerek cevap verirken soytarı gibi benzetmesi ile yeniden fitili ateşledi.

Ilıcalı karşılıklı atışma yapılmaması gerektiğinin altını çizdi

İkili arasında sözlü tartışmanın hararetlenmesi ile Acun Ilıcalı yarışmacıları uyardı. Ilıcalı karşılıklı atışma yapılmaması gerektiğinin altını çizdi.

Reşat ise İsmail'in hamsi tava benzetmesinin farklı algılandığını bu konunun yeniden açılmasını istemediğini dile getirdi.

TV8 ekranlarında yayımlanan Survivor'da ikinci eleme adayı belli oldu - Resim : 2

GÖNÜLLÜLERDEN İKİ İSİM POTADA

Survivor'da haftanın ikinci dokunulmazlık oyununu kaybeden gönüllüler oldu. Ada konseyinde gönüllüler takımından eleme adayı olarak ismi yazılanlar; Aleyna Çalışkan, Hanzade ve Ayşe oldu.

Bu üç yarışmacı arasında, isimleri dörder kez yazılan Hanzade ve Aleyna Çalışkan birlikte eleme adayı oldular.

ÜNLÜLERİN ADAYI GONCA OLDU 

Survivor'da haftanın ilk dokunulmazlık oyununu gönüllüler takımı kazanmayı başarmıştı. Dokunulmazlığı kaybeden ünlüler, ada oylamasında Gonca'yı ilk gitme adayı olarak belirlemişti.

TV8 ekranlarında yayımlanan Survivor'da ikinci eleme adayı belli oldu - Resim : 3

BİRLEŞME PARTİSİNİN DETAYLARI BELLİ OLDU

Öte yandan Survivor birleşme partisine sayılı günler kala Acun Ilıcalı, geçtiğimiz yılın şampiyonu Cemal Can'ın DJ olarak partiye geleceğini açıkladı.

Ilıcalı birleşme partisine Jason Derulo'nun geleceğini de duyurdu. Ilıcalı sosyal medyada yaptığı paylaşımda; "Swalla ve Savage Love şarkılarının arkasındaki büyük isim, dünyaca ünlü şarkıcı Jason Derulo, Survivor birleşme partisinde sahne alacak ve en sevilen şarkılarını seslendirecek" ifadelerini kullandı.