Nagihan Karadere, iki kanser türüne birden yakalandı

Katıldığı Survivor yarışmasıyla tanınan Nagihan Karadere'den sevenlerini üzen haber geldi. Ünlü yarışmacı Nagihan Karadere, iki kanser türüne birden yakalandı.

Nagihan Karadere, iki kanser türüne birden yakalandı

tv8 ekranlarında yayınlanan ve yapımcılığını Acun Ilıcalı'nın üstlendiği Survivor yarışmasıyla üne kavuşan Nagihan Karadere'den sevenlerini üzen haber geldi. Geçtiğimiz günlerde Acun Ilıcalı'nın 'Nagihan hangi özelliğiyle birinci olacaktı ki?' dediği Nagihan Karadere, kanser olduğunu açıklamıştı.

Karadere'nin 2 kanser türüne birden yakalandığı ortaya çıktı. Karadere, rahim ve göğüs kanserine yakalandığını söyledi. 

"DÜNYAM BAŞIMA YIKILDI"

Geçtiğimiz haftalarda kanser olduğunu öğrenen Karadere süreç hakkında şöyle konuştu:

"İlk duyduğumda dünyam başıma yıkıldı. Gençliğimin baharındayım ve çocuğum var. Ölümden korkmuyorum açıkçası ama planlı olan bir şey insanı gerçekten ürkütüyor. Ağladığım zamanlar çok oldu. Ama güçlü olmak zorundayım. Yalnızım sanıyordum ama çok sevenim varmış. Tedavimi üstlenmek isteyenler bile oldu"

 

"İKİSİ AYNI ANDA OLDUĞU İÇİN BİRAZ ZOR"

Karadere, "Rahim ve göğüs kanseri aslında. İlaçlara başlanıldı. İkisi aynı anda olduğu için biraz zor oluyor ama halledeceğim. inşallah. Doktorum bana korkma dedi. En kötüsü rahmi alırız dedi. Göğüs olayı daha fazla soru işareti bırakan bir durum ama" dedi.