Survivor'un yeni yarışmacısı Çağman Çatay bakın kim çıktı!

Ünlü medya patronu Acun Ilıcalı'nın sunduğu Tv8 ekranların heyecan dolu yarışması Survivor 2021'in ünlüler kadrosuna dahil olan yedek yarışmacı Çağman Çatay bakın kim çıktı! İşte tüm merak edilenler...

Survivor'un yeni yarışmacısı Çağman Çatay bakın kim çıktı!

Ekranların merakla takip edilen yarışması Survivor 2021 ünlüler kadrosuna yeni bir yedek yarışmacı daha dahil oldu. Yarışmaya son olarak Çağman Çatay katıldı.

Instagramda 22.9 bin takipçiye sahip olan Çağman Çatay'ın hayatı da sosyal medyada büyük merak konusu oldu. 

Survivor'un yeni yarışmacısı Çağman Çatay bakın kim çıktı! - Resim : 1

Spor eğitmenliği yapan Survivor Çağatay'ın daha önce Yetenek Sizsiniz yarışmasında yarı finale geldiği ortaya çıktı.

 Peki Survivor'un yeni yedek yarışmacısı Çağman Çatay kimdir? İşte tüm merak edilenleri

Tuğrul Çağman Çatay olan, 1993 tarihinde İstanbul'da doğdu. Yedi kuşaktır İstanbul'un Eyüp ilçesinde yaşadığını belirten Çağman Çatay, aslen İstanbullu olup 2017'de Haliç üniversitesi BESYO (Beden Eğitimi ve Spor Yüksek Okulu)'ndan mezun oldu.

Survivor'un yeni yarışmacısı Çağman Çatay bakın kim çıktı! - Resim : 3

Sporu çok seven Çağman Çatay'ın ilgilendiği ve yaptığı başlıca spor dalları şu şekilde; yer akrobasisi, handbalance, breakdance yoga, movement culture, basketbol, scuba diving, serbest dalış, yüzme, street workout/calisthenics, hiit workout, windsurf, yelken, masa tenisi, atletizm, parkour&freerunning, breathe hold, kule atlama, trambolin.

 Spor eğitmenliği yapan Çağman Çatay, küçükken basketbol alanında okullar arası İstanbul şampiyonluğu, Türkiye 2.liği, en iyi 6.adam gibi ödüller kazanmış ve breakdans alanında 3. şampiyonluğum olduğunu belirtiyor. Ayrıca Yetenek Sizsiniz yarışmasında yarı finale kadar çıkmayı başarmış. Son olarak 2015, 2016, 2018 yıllarında Redbull Bcone top 16 dereceleri mevcut.

Survivor'un yeni yarışmacısı Çağman Çatay bakın kim çıktı! - Resim : 5

Bekar olan Çağman Çatay, 1.71 metre boyunda ve 67.5 kiloya sahip.