Semih Öztürk: Poyraz öyle bir şey yaptı ki... Şoke eden açıklama

TV8'de yayınlanan Survivior 2021'de gündem Poyraz... Survivor Ekstra'nın konuğu olan Semih Öztürk, Poyraz'ın yarışmada yaptığı ve kimsenin bilmediği o hamleyi açıkladı. Semih Öztürk ayrıca Poyraz'a övgüler de yağdırdı.

Semih Öztürk: Poyraz öyle bir şey yaptı ki... Şoke eden açıklama

Survivor 2021 yarışması seyircisini ekrana kilitlemeye devam ediyor. Yarışmaların, tartışmaların, diskalifiyelerin çokça konuşulduğu oyunlarla nefes kesen yarışmada şu sıralar en çok konuşulan ve merak edilen kişi Poyraz

Survivor Ekstra'da Poyraz konuşu işlendi. Konuk olan Semih Öztürk ise Poyraz'ın yarışmadaki kimsenin bilmediği o hamlesini ilk kez açıkladı.

Semih Öztürk Survivor Poyraz ile ilgili şu açıklamalarda bulundu.

"Poyraz'la ben acil satranç oynamak istiyorum. Çok da iyi bir satranç oyuncusu olduğunu düşünüyorum. Öyle bir hamle yaptı ki, Poyraz'la arkadaş da olmak istiyorum. yani onu arkadaşlığından da çok şey öğrenebilirim.

O da benden çok şey öğrenir. Onunla rakip de olmak isterim 

Ama Poyraz’ın yarışırken sınırlarını merak ediyorum. Nereye kadar gidiyor. Olası bir durumda etik anlayışını, adalet mekanizmasını bir kenara bırakacak mı? Eğer onu yaparsa benim gözümden komple düşer bak.

Semih Öztürk: Poyraz öyle bir şey yaptı ki... Şoke eden açıklama - Resim : 1

Poyraz'ın ekibinde Reşat ve Hanzade ikilisi onun ayrılmaz bir parçası gibi diyebiliriz. Hanzade ve Reşat’ın farklı bir önemi var onun için.

Takımında, grubundaki en zayıf, şu an eleştiriye açık profil Hanzade. Zayıf profil derken yarışma performans olarak diyorum. Karşısındaki blok tarafından hep buradan vuruluyor.

Aleyna Çalışkan da iki gündür ne söylüyor. "Beni eleştirip duruyorsunuz. Hanzade'yi koruyorsunuz. Arkadaşınıza arka çıkıyorsunuz" diyor kızın isyanı bu. 

"Öyle bir hamle yaptı ki..."

Poyraz SMS birinciliğini kaybedince öyle bir hamle yaptı ki... Bakın arkadaşlar Hanzade'ye kaptanlık verdi. Dedi ki, tamam performansı düşük olabilir. Fakat karşısındaki kadın blogunu karıştırmak adına, germek adına kadınsal da birtakım kıskançlıkları devreye sokmak adına Hanzadeye bir takım statü yükledi ve onlarla karşı karşıya getirdi. 

Burda Hanzade’ye bu statüyü, bu titri vererek onu bir konuma getirdi. Kadınlarla karşı karşıya getirdi. Poyraz'ın amacı burada ne? Hanzade şu an zaten Hedef. Hedef ama en azından şöyle yaptı. O hedefi yalnız bıraktı.