İşkence yapıp öldürmüştü! MasterChef'i zora sokacak skandal video ifşa oldu!

TV8 ekranlarının en çok izlenen lezzet yarışmacı olan Masterchef 2021'de Geçtiğimiz günlerde yarışmacılardan biri olan Hamza Mercimek'in bir kadınla olan telefon görüşmesi ortaya çıkmış ve akılları karıştırmıştı. Şimdi ise Hamza Mercimek'in başını yakacak, Acun'u zora sokacak bir video ifşa oldu.

İşkence yapıp öldürmüştü! MasterChef'i zora sokacak skandal video ifşa oldu!

Ekranların yıllardır açık ara en çok izlenen ve rakiplerini alt üst eden yemek ve lezzet yarışması Masterchef 2021 tüm hızıyla, heyecanıyla devam ediyor. Deneyimli şefler Danilo Zanna, Mehmet Yalçınkaya ve Somer Sivrioğlu'nun jüri koltuğunda oturduğu yarışma hakkında ortaya atılan iddialara bir yenisi daha eklendi.

Kırmızı ve mavi takıma ayrılan 16 yarışmacının eleme potasına girmememek için kıyasıya yarıştığı Masterchef'te ortaya atılan bir iddia yine seyircinin kafasını karıştırdı.

Geçtiğimiz bölümlerde yapılan ve fırından çıkan baklavanın aynı olmaması acaba Masterchef kurgu mu sorularını akıllara getirmişti. Masterchef'te yaşanan son olay ise yeniden bu iddiaları gündeme getirdi. Geçtiğimiz günlerde iddialı olduğunu her bölüm belirten Hamza Mercimek'in 20 yaşında olan bir kadınla telefon görüşmesi ortaya çıkmıştı.

İşkence yapıp öldürmüştü! MasterChef'i zora sokacak skandal video ifşa oldu! - Resim : 2

Şimdi ise sivri dili ile bilinen Hamza Mercimek'in, papağanına işkence yaparak öldüren eski yarışmacı Murat Özdemir ile önceden arkadaş olduğu ortaya çıktı. Hatta Hamza'nın Murat Özdemir'in menajerliğini yaptığı bile söyleniyor.

Yarışma boyunca yaptığı hareketler ile dikkat çeken Murat Özdemir papağana işkence yapmış ve ölümüne neden olmuştu. Daha sonra yarışmadan diskalifiye olmuş fakat sosyal medyadan yüz kızartan küfürlü videolar yayınlamaya devam etmişti.

İşkence yapıp öldürmüştü! MasterChef'i zora sokacak skandal video ifşa oldu! - Resim : 4

Hamza Mercimek'le ilgili ilginç bir video daha ortaya çıktı. Kafaları karıştıran ve Masterchef kurgu mu sorusunu akıllara getiren videoda Murat Özdemir ve Hamza Mercimek bir masada birlikte samimi bir şekilde yemek yiyor. Özdemir, Masterchef Hamza'ya övgüler yağdırıyor.

İşkence yapıp öldürmüştü! MasterChef'i zora sokacak skandal video ifşa oldu! - Resim : 5