TV8'in yeni dizisi Sıfırıncı Gün'e, Edho'dan bomba transfer!

TV8 ekranlarının yeni başlayacak olan dizisi Sıfırıncı Gün'ün başrolünde Engin Öztürk rol alacak. Diziye EDHO'dan bomba bir isim geliyor.

TV8'in yeni dizisi Sıfırıncı Gün'e, Edho'dan bomba transfer!

TV8 ekranlarında Sıfırıncı Gün dizisinin çekimleri ay sonunda yurtdışında başlıyor. tv100'dan Birsen Altuntaş'ın haberine göre Sıfırıncı Gün dizisine Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinden ikinci kez transfer gerçekleşti.

 TV8'e yeni polisiye dizi geliyor

Engin Öztürk’lü Sıfırıncı Gün dizisinin hazırlıkları sürüyor. Ekranların sevilen oyuncusu usta oyuncu Turgay Tanülkü TV8’in yeni polisiye, suç, aksiyon projesi Sıfırıncı Gün ile anlaştı.
Yapımcılığını Acun Medya’nın üstlendiği, yönetmen koltuğunda Süleyman Mert Özdemir’in oturacağı diziyi Atasay Koç kaleme alıyor.

EDHO'da Şahin Ağa karakterini canlandırmıştı

Sıfırıncı Gün’ün çekimleri ay sonu yurtdışında başlıyor. Sıfırıncı Gün’ün oyuncu kadrosuna daha önce Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinde canlandırdığı Tipi karakteri ile hafızalara kazınan usta aktör Savaş Özdemir dahil olmuştu. Özdemir’den sonra diziye Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinde Şahin Ağa karakterini canlandıran usta oyuncu Turgay Tanülkü de katıldı.

TV8'in yeni dizisi Sıfırıncı Gün'e, Edho'dan bomba transfer! - Resim : 1