Twitch yayınında erkek arkadaşıyla ilişkiye giren yayıncıya ceza verildi!

Canlı yayın esnasında kamerada görünmeyen partneriyle ilişkiye giren yayıncı, kamera açısındaki pencereyi hesaplamadı. Yayını izleyenler yansımadan olanı biteni izledi. Yaşananların ardından yayıncının hesabının kalıcı olarak kapatılması düşünülürken sadece 7 gün ceza verildi.

Twitch yayınında erkek arkadaşıyla ilişkiye giren yayıncıya ceza verildi!

Yaygın olarak kullanılan son zamanların popüler canlı yayın platformu Twitch, akılalmaz bir olaya sahne oldu. Genel olarak, sohbet, oyun yayınları, video yayınları için kullanılsa da bazı yayıncılar işin dozunu arttırarak enteresan şekillerde izleyenlerine ulaşıyor. 

Kimmikka isimli yayıncı, canlı yayın esnasında yeni bağış ve abonelikler gelmeye devam ederken, yanında bulunan erkek arkadaşıyla yakınlaşmaya başladı. Canlı yayın sırasında genç adam kamerada görünmezken, Kimmikka'nın değişen yüz ifadesi olayın perde arkasına dair ipucu verdi.

7 gün ceza aldı fakat takipçisi arttı!

Öte yandan ekrandan görünen cam yansıması da yayıncının yüz ifadelerinin nedenini gözler önüne serdi. Bir süre sonra, yayın devam ederken, ikili cinsel ilişkiye girdi. Twitch tarafından tespit edilen olay, Kimmikka'nın ceza almasına neden oldu.

Bu hareketi sonucunda kalıcı olarak hesabının kapatılması beklenen yayıncının kanalı, 7 gün süreyle kapatıldı. Ancak olaylı yayından önce 231 takipçisi olan kullanıcı, olayın sonrasında 1.7 bin aboneye ulaştı.

Twitch yayınında erkek arkadaşıyla ilişkiye giren yayıncıya ceza verildi! - Resim : 1

Twitch yayınında erkek arkadaşıyla ilişkiye giren yayıncıya ceza verildi! - Resim : 2