Twitch yayıncısı '18+ yayın' için tehdit edildiğini itiraf etti! Tüm mesajları ifşa etti! Gözyaşlarına boğuldu!

Twitch'de yayınladığı müstehcen görüntülerle tanınan Amouranth, son yayınında ağlayarak çok çarpıcı itiraflarda bulundu. Ünlü yayıncı müstehcen yayınları tehdit üzerine çektiğini söyledi.

Twitch yayıncısı '18+ yayın' için tehdit edildiğini itiraf etti! Tüm mesajları ifşa etti! Gözyaşlarına boğuldu!

Twitch’in en ünlü ve tartışmalı isimlerinden birisi olan yayıncı Amouranth, müstehcen içerikleriyle tanınıyordu. Ünlü yayıncının son yayını şse sosyal medyada gündem oldu. 

Gerçek adı Kaitlyn Siragusa olan yayıncı, çok çarpıcı açıklamlarda bulundu. Ünlü yayıncı müstehcen görüntülerini eşinin tehditleri ve şantajları üzerine çektiğini itiraf etti. Yayıncı kamera karşısında gözyaşlarına boğuldu. 

Twitch yayıncısı '18+ yayın' için tehdit edildiğini itiraf etti! Tüm mesajları ifşa etti! Gözyaşlarına boğuldu! - Resim : 1

Amouranth eşiyle olan mesajlaşmalarının bazı kısımlarını gösterdi.

Twitch yayıncısı '18+ yayın' için tehdit edildiğini itiraf etti! Tüm mesajları ifşa etti! Gözyaşlarına boğuldu! - Resim : 2

Söz konusu mesajlarda Amouranth’ın eşinin yayıncıyı tehdit ettiği, hakaretlerle yayın yapmaya zorladığı görülebiliyordu. Bununla birlikte mesajlarda Amouranth’ın 500 bin dolarını kuş barınağına bağışlayarak yok etmekle ve köpeklerini öldürmekle tehdit ettiği de gözüküyordu.