Twitter'da gündem oldular! Yok böyle bir bayram paylaşımı

Güzel ve yakışıklı oyuncular Ayça Ayşin Turan ve Alp Navruz'un yaptıkları bayram paylaşımı gündem oldu. Twitter'da trend olan başarılı oyuncuların paylaşımına beğeni ve yorum yağdı.

Twitter'da gündem oldular! Yok böyle bir bayram paylaşımı

'Ada Masalı' adlı dizi birlikte rol aldığı Alp Navruz ile arkadaşlıkları zamanla arkadaşlıkları aşka dönüşen Ayça Ayşin Turan, yaklaşık bir yıldır aşk yaşıyor. Çiftin bayram kutlaması için yaptığı paylaşımda, Alp Navruz'un sevgilisi Ayça Ayşin Turan'ı havalara uçurduğu forğrafı Twitter'dan trend oldu.

'Ada Masalı' adlı dizi birlikte rol aldığı Alp Navruz (31) ile arkadaşlıkları zamanla arkadaşlıkları aşka dönüşen Ayça Ayşin Turan (29), sosyal medyanın en çok konuşulan çiftleri arasında.

Yaklaşık bir yıldır aşk yaşayan oyuncu çift Ayça Ayşin Turan ve Alp Navruz, Kurban Bayramı için sosyal medyadan yaptıkları paylaşımla Twitter'dan trend topic (TT) oldular.

Alp Navruz'un sevgilisi Ayça Ayşin Turan'ı havalara uçurduğu fotoğrafa, "İyi bayramlar" notunu ekledi. Çiftin paylaşımı, hayranları tarafından pek çok defa paylaşılınca, Twitter Türkiye gündeminde TT listesine girdi.

Twitter'da gündem oldular! Yok böyle bir bayram paylaşımı - Resim : 1