Anket sonuçlandı! Yüzde 57’si ‘görevini bırak’ dedi

Twitter'ı satın almasının ardından uygulamaya aldığı kararlar ile eleştirilen Elon Musk'ın anketine katılanların yüzde 57’si ‘görevini bırak’ dedi.

Anket sonuçlandı! Yüzde 57’si ‘görevini bırak’ dedi

Twitter'ı satın almasının ardından uygulamaya aldığı yeni kararlar nedeniyle çalışan ve reklam verenlerle sorun yaşayan Tesla ve SpaceX'in kurucusu Elon Musk’ın, Twitter’daki görevini bırakıp bırakmama konusunda başlattığı ankete 17 milyon 502 bin kişi katıldı.

Ankete katılanların yüzde 57’si Musk’ın görevini bırakması yönünde ‘evet’ dedi.Anket sonuçlandı! Yüzde 57’si ‘görevini bırak’ dedi - Resim : 1

Anket sonuçlandı! Yüzde 57’si ‘görevini bırak’ dedi - Resim : 2Anket sonuçlandı! Yüzde 57’si ‘görevini bırak’ dedi - Resim : 3

Ne olmuştu?

Musk yaptığı paylaşımda "Twitter’ın yöneticiliğinden çekilmeli miyim? Bu anketin sonuçlarına uyacağım” ifadelerini kullanarak bir anket başlatmıştı. 17 milyon 502 bin 391 kişinin katıldığı anket sonuçlandı. Katılımcıların yüzde 42,5’i ‘hayır’ cevabını seçerken, yüzde 57,5’i de ‘evet’ diyerek Musk’ın görevini bırakması yönünde oy kullandı.

Musk, anketi başlattığı paylaşımından sonraki paylaşımlarında, “Ne dilediğine dikkat et çünkü onu elde edebilirsin” ve “Güç isteyenler, onu en az hak edenlerdir” ifadelerini kullanmıştı.