Twitter'ın ortağı, Elon Musk'ın platformu satın almasınının ardından kararını açıkladı!

Twitter'ın önemli ortaklarından biri olan Prens Talal, platform hakkındaki kararını, Musk'ın attığı paylaşımı alıntılayarak açıkladı.

Twitter'ın ortağı, Elon Musk'ın platformu satın almasınının ardından kararını açıkladı!

Suudi Arabistan Prensi Velid bin Talal, 1,89 milyar dolar değerinde hisse sahibi olduğu Twitter ile ilgili kararını duyurdu. 

Tesla ve SpaceX'in sahibi Elon Musk, sosyal medya platformu Twitter'ı satın alacağını geçtiğimiz dönemde duyurmuş, ardından vazgeçtiğini açıklamıştı. Karar değiştiren Musk, geçen hafta Twitter'ı satın aldığını "Kuş özgür" paylaşımıyla duyurdu. 

Musk'ın aldığı satın alma kararının ardından, Twitter'da önemli bir hisseye sahip olan Prens Talal, Musk yönetimine geçen platformdaki hisselerini elinde tutmaya devam edeceğini söyledi.

Twitter'ın ortağı, Elon Musk'ın platformu satın almasınının ardından kararını açıkladı! - Resim : 1

Transfer işlemi tamamlandı

Prens Talal'ın, 1,89 milyar dolarlık hisselerin transferi tamamlandı. Suudi Arabistan'daki Kraliyet Holding Şirketi (KHC) ve Suudi Prens Velid bin Talal'ın Özel Ofisi'nden yapılan açıklamada, Twitter'daki 1,89 milyar dolar değerindeki mevcut hisselerin, Musk'ın satın aldığı Twitter'a transfer işleminin tamamlandığı ifade edildi.

Musk'tan sonra gelen ortak

AA'nın aktardığına göre, açıklamada, "Prens ve KHC, Twitter'da Musk'tan sonra ikinci en büyük hissedar oldu." denildi. Prens Talal, söz konusu açıklamayı, Musk'ın "Kuş özgür" paylaşımını alıntılayarak yaptı. Elon Musk'ın, sosyal medya şirketi Twitter'ı 44 milyar dolara satın alma sürecinin tamamlandığı duyurmuştu.

 Twitter'ın ortağı, Elon Musk'ın platformu satın almasınının ardından kararını açıkladı! - Resim : 2