Yaşları 3 ila 13 arasındaki çocukları...

Yeryüzünün en korkunç suçları arasında yer alan çocuk istismarı bu kez kan donduran boyuta ulaştı. Yaşları 3 ila 13 arasında değişen çocukları para karşılığında sapıklara satan üç kadın yakalandı.

Yaşları 3 ila 13 arasındaki çocukları...

Dehşete düşüren olay Amerika Birleşik Devletleri'nin (ABD) Ohio eyaletine bağlı Cincinnati kentinin Scioto ilçesinde meydana geldi. Olayın baş figürleri 32 yaşındaki Magan Richmond, 37 yaşındaki Tasha Stringer ve 36 yaşındaki Kathryn McMullen.

Üç kadının yaptığını bir ihbar sayesinde öğrenen polis ekipleri FBI'ın da devreye girmesiyle eş zamanlı baskınlar düzenledi. Üç kadının da kıskıvrak yakalandığı baskınların ardından insanları dehşete düşüren gerçekleş Scioto polis departmanı tarafından paylaşıldı.

Yaşları 3 ila 13 arasındaki çocukları... - Resim : 1
(Solda) Magan Richmond (32), (Ortada) Kathryn McMullen (36) ve (Sağda) Tasha Stringer (37)

En küçüğü 3, en büyüğü ise 13 yaşında olan kız ve erkek kurbanlarını kaçırarak gizlendikleri binaya götüren kadınlar, sapıkların uğrak mekanı haline gelen yerde para karşılığında iğrenç tecavüzlere izin verdi.

ABD basınının canavar olarak isimlendirilen kadınların kaçırdıkları tüm çocukları pedofililere para ya da uyuşturucu karşılığında sattıkları belirlenirken, çocukların kaçırılmaların ardından serbest bırakıldıkları kaydedildi.

ABD halkını dehşete düşüren olayın ayrıntılarının yakın zamanda görülecek mahkemede ortaya çıkacağı belirtildi.