Sevgilisinin oğlunu döverek öldürdü!

Geçtiğimiz günlerde ABD'de yaşanan 3 kardeşin küçük kardeşiyle birlikte 1 yıl yaşaması haberi dünyanın gündemine oturmuştu. Olaydan sonra çocukların annesinin sevgilisi olan şahsın küçük çocuğu döverek öldürdüğü öğrenildi.

Sevgilisinin oğlunu döverek öldürdü!

ABD'nin Teksas eyalatinde dehşet verici olay dünyanın gündemine oturdu. Polise gelen bir ihbar üzerine üç küçük kardeşin 1 yıl boyunca 8 yaşında ölen küçük kardeşlerinin cesediyle yaşadığı ortaya çıktı. Olaya ilişkin annenin sevgilisi olan 31 yaşındaki  Brian Coulter cinayet şüphesiyle gözaltına alındı.

8 yaşındaki çocuğun esedi bulunmadan neredeyse bir yıl önce yumruklayarak ve tekmeleyerek öldürdüğü iddia edildi. Anne William ve sevgilisi Coulter olaydan sonra eve geri dönmedi. Geride kalan 3 kardeşin ise evde  beslenemediği için sağlık problemleri olduğu öğrenildi.

Coulter'in ise sosyal medyada çocukların annesiyle yaptığı yemekleri sosyal medyadan paylaşması dikkatlerden kaçmadı.

İfadeleri alınan çocuklar, 8 yaşındaki kardeşlerinin hareket etmeyi kesene kadar nasıl yumruklandığını ve tekmelendiğini ve daha sonra vücuduna battaniye örttüğünü anlattılar. Williams, oğlunun Coulter tarafından öldürüldüğünü itiraf etti ancak çocuklarının elinden alınacağından ve hapse gireceğinden korktuğu için bunu bildirmediğini iddia etti.