Üç Kız Kardeş dizisinde gizli nikah damga vurmuştu! Bu sefer boşanma kararı sarsacak! İpler iyice kopuyor! İşte yeni fragman

Televizyon ekranlarının sevilen dizilerinden Üç Kardeş dizisi son bölümünde gizli nikah damgasını vurmuştu. Yayınlanacak yeni bölümde duygusal anlar yaşanacak. İpler iyice kopacak, yeni bölümde boşanma kararı izleyenleri gözyaşlarına boğacak.

Üç Kız Kardeş dizisinde gizli nikah damga vurmuştu! Bu sefer boşanma kararı sarsacak! İpler iyice kopuyor! İşte yeni fragman

İclal Aydın’ın çok satılan romanından uyarlanan dizisi Üç Kız Kardeş yayınlanan bölümleriyle izlenme rekorları kırıyor.

SON BÖLÜMDE GİZLİ NİKAH ŞAŞKINLIĞI

Hikayesi ve oyuncularıyla gündemden düşmeyen dizinin son bölümünde Derya ve Mustafa’nın ailelerinden gizli bir şekilde nikah masasına oturması ekrana geldi.

YENİ BÖLÜMDE NELER OLACAK?

Nesrin’in Türkan’ı Somer’e karşı uyarmasının yani sıra annesinin gösterdiği fotoğrafları gören Türkan’ın tekrar boşanma kararı alması damga vurdu. Türkan ile Somer arasındaki ipler yeniden kopar. Rüçhan, her şeye rağmen Türkan’ın yanında olacağını söyler. Nesrin ise kızının hamile şekilde tek başına hayat mücadelesi vermesine üzülür. Öte yandan Derya ile Dönüş’ün arası açılır.

ÜÇ KIZ KARDEŞ 47. BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI

ÜÇ KIZ KARDEŞ DİZİSİ KONUSU VE OYUNCULARI

Aile ve kardeşlik bağlarını anlatan, samimi ve sıcak aile öyküsü ile izleyicinin büyük beğenisini kazanan Üç Kız Kardeş dizisinin yapımcılığını Ali Gündoğdu ve İnci Gündoğdu’nun üstlendiği dizinin yönetmen koltuğunda Eda Teksöz’ün oturuyor.

Senaryosunu Sevgi Yılmaz ve Nilüfer Özçelik’in kaleme aldığı, oyuncu kadrosunda şu isimler bulunuyor:

“Reha Özcan, İclal Aydın, Berker Güven, Özgü Kaya, Almila Ada, Melisa Berberoğlu, Veda Yurtsever, Tayfun Eraslan, Benian Dönmez, Nazlı Senem Ünal, Murat Çidamlı, Vural Şahanoğlu, Hakan Atalay, Emre Kıvılcım, Eren Ören, Ayça İnci, Güldestan Yüce.”