Üç Kız Kardeş dizisinin iki isminden kötü haber! Ucuz atlattılar!

Ekranların sevilen dizisi Üç Kız Kardeş'in iki isminden kötü bir haber geldi. Dizinin başrol oyuncularından olan iki isim, henüz belirlenemeyen bir nedenle trafik kazası geçirdi. Kazada, oyuncuların yara almadan atlattığı öğrenildi. İşte detaylar...

Üç Kız Kardeş dizisinin iki isminden kötü haber! Ucuz atlattılar!

Üç Kız Kardeş dizisinin hayranları, gelen bu üzücü haberle derinden sarsıldı.

Dizinin hayranları, sosyal medya üzerinden oyunculara ve dizi ekibine destek mesajları yolladı.

TRAFİK KAZASI GEÇİRDİLER!

Ekranlarında 3 sezondur yayınlanan Üç Kız Kardeş dizisinde rol alan Benian Dönmez ile Almila Ada yürekleri ağza getiren bir trafik kazası geçirdi.

SAĞLIK DURUMLARININ İYİ OLDUĞU ÖĞRENİLDİ

Eda Teksöz'ün yönettiği Süreç Film imzalı Üç Kız Kardeş dizisinin 2 ünlü oyuncusu sete giderken akıllara durgunluk veren bir trafik kazası geçirdi. Dizide senaryo icabı Nezahat karakterini oynayan Benian Dönmez ve Dönüş karakterini oynayan Benian Dönmez'in sağlık durumu sevenleri tarafından merak edilmeye başlandı.

Üç Kız Kardeş dizisinin iki isminden kötü haber! Ucuz atlattılar! - Resim : 1

Dizinin çekimlerinin gerçekleştirildiği Ayvalık'a doğru Benian Dönmez'le yola çıkan Almila Ada, kayganlaşan yolda direksiyon hakimiyetini kaybetti. Ünlü oyuncu Almila Ada'nın kullandığı arabanın Bursa Gemlik yolunda bariyerlere çarparak durduğu bilgisine ulaşıldı.

Kazadan yara almadan kurtulmayı başaran 29 yaşındaki başarılı oyuncu önlem amaçlı Gemlik Devlet Hastanesi'ne müşahede altına alındı. Sağlık durumu iyi olduğu öğrenilen Almila Ada ve Benian Dönmez'den şu an için henüz bir açıklama gelmedi.