Üç Kuruş bu akşam var mı? Üç Kuruş 10. bölüm bugün var mı? Üç Kuruş yeni bölüm ne zaman?

Uraz Kaygılaroğlu, Ekin Koç, Nesrin Cavadzade ve Aslıhan Malbora'nın başrolünü paylaştığı Üç Kuruş yeni bölümün bu akşam yayınlanıp yayınlanmayacağı merak ediliyor. Üç Kuruş bu akşam var mı? Show Tv'nin sevilen dizisi merakla araştırılıyor. Peki, Üç Kuruş 10. bölüm bugün var mı?

Üç Kuruş bu akşam var mı? Üç Kuruş 10. bölüm bugün var mı? Üç Kuruş yeni bölüm ne zaman?

Diziseverler, Show Tv'nin sevilen dizisi Üç Kuruş dizisinin yeni bölümünün bugün yayınlanıp yayınlanmayacağını merak ediyor. Kullanıcılar, "Üç Kuruş bu akşam var mı?" gibi aramalar yapıyor. Herkes başrollerini Uraz Kaygılaroğlu, Ekin Koç, Nesrin Cavadzade ve Aslıhan Malbora'nın paylaştığı aksiyon, dram ve polisiye dizisinin yeni bölümünü heyecanla bekliyor. Peki, Üç Kuruş 10. bölüm bugün var mı? 3 Ocak Pazartesi günü yani bugün en çok aratılan "Üç Kuruş yeni bölüm ne zaman?" sorusunu sizler için yanıtladık...

Üç Kuruş bu akşam var mı? Üç Kuruş 10. bölüm bugün var mı? Üç Kuruş yeni bölüm ne zaman? - Resim : 1

Üç Kuruş bu akşam var mı?

Her hafta Pazartesi günleri saat 20:00'de Show Tv ekranlarında izleyici ile buluşan Üç Kuruş dizisi kaldığı yerden tüm hızıyla devam ediyor. 10. bölümü ile ekranlarda yer alması beklenen dizinin bugün yayınlanıp yayınlanmayacağını herkes merak ediyor. Üç Kuruş 9. bölümde; 

Efe, Kartal’ın İrfan’ı serbest bıraktığını öğrenir ve Leyla’nın kaçırılmasında onun da payı olduğunu düşünerek büyük bir öfkeye kapılır. Kartal’la birlikte Leyla’nın peşine düşen Efe, bu süreçte çok zor bir seçim yapmak zorunda kalır.

Leyla’yı kurtarmak için sınırlarını sonuna kadar zorlayan Efe’nin duygusal tepkileri Kartal’ın da gözünden kaçmaz. Leyla’nın ortadan kaybolmasıyla büyük bir sarsıntı geçiren Kartal’a bir darbe de Nezih'ten geliyor. Kartal Nezih’ten alacağı intikamı planlarken Bahar’ın hamlesi herkesi şaşırtacak.

Üç Kuruş 9. bölüm tek parça olarak izleyebileceğiniz link...

Üç Kuruş 10. bölüm bugün var mı?

Üç Kuruş 10. yeni bölüm bu akşam yayınlanmayacak.Uraz Kaygılaroğlu, Ekin Koç, Nesrin Cavadzade ve Aslıhan Malbora'nın başrolünü paylaştığı Show Tv'nin sevilen dizisi Üç Kuruş 10. bölüm bu hafta yok.