Üç Kuruş dizisi ne zaman başlıyor? Üç Kuruş dizisi konusu nedir? Üç Kuruş dizisi oyuncuları…

Çukur’un ekranlara veda etmesinin hemen ardından Ay Yapım’dan gelen “Üç Kuruş” haberi izleyicileri mutlu etti. Polis ile mafyanın bitmeyen savaşını etkileyici bir dille ele alacak olan Üç Kuruş dizisi, oyuncuları ve konusu ile araştırılmaya başlandı. Peki, Üç Kuruş ne zaman başlayacak?

Üç Kuruş dizisi ne zaman başlıyor? Üç Kuruş dizisi konusu nedir? Üç Kuruş dizisi oyuncuları…

Show TV ekranlarının fenomen dizisi haline gelen Çukur'un ekranlara veda edeceği haberinin gelmesinin ardından yerine getirilmesi planlanan Üç Kuruş adlı dizi için hazırlıklara başlandığı belirtildi. Son dönemlerin başarılı projelerine imza atan Ay Yapım, İçerde ve Çukur dizilerinin ardından Üç kuruş isimli dizi ile yine bir fenomen olmayı planlarken, Üç Kuruş dizisinin oyuncuları merak ediliyor.

Üç Kuruş dizisi ne zaman başlıyor? Üç Kuruş dizisi konusu nedir? Üç Kuruş dizisi oyuncuları… - Resim : 1

ÜÇ KURUŞ NE ZAMAN BAŞLIYOR?

Ay Yapım’ın İçerde dizisi ile başlayan suç ve şehrin arka sokakları temalı dizileri Çukur ile devam etmiş ve her iki dizi de izleyici tarafından büyük ilgi ile karşılanmıştı. Çukur’un final yapmasının hemen ardından Ay Yapım yeni projesi Üç Kuruş’a ilişkin detay paylaştı.

 Üç Kuruş dizisinin ne zaman başlayacağına dair bir bilgi bulunmuyor ancak, merakla beklenen dizinin televizyonlarda yeni sezonun başladığı Eylül ayında ekranlarda olması bekleniyor.

Üç Kuruş dizisi ne zaman başlıyor? Üç Kuruş dizisi konusu nedir? Üç Kuruş dizisi oyuncuları… - Resim : 2

 ÜÇ KURUŞ DİZİSİNİN KONUSU

Üç Kuruş dizisi seri katil İrfan'ın işlediği cinayet sahnesiyle başlıyor. İrfan kurbanını öldürdükten sonra üzerine 3 kuruş atıyor. Dizi adını bu simgeden alıyor. Daha sonra polis teşkilatının renkli bir operasyonla bir hanın altında kumarhane işleten Kartal'ı yakaladığı sahneyi izleyeceğiz. Kartal ve ailesinin yaşadığı mahallenin hikâyesi de dizide geniş yer tutacak. Kartal ile İrfan'ın bağlantısı ise dizinin ana merkezini oluşturacak.

 ÜÇ KURUŞ DİZİSİNİN OYUNCULARI KİMLER?

  • Taner Ölmez
  • Uraz Kaygılaroğlu
  • Ozan Dolunay
  • Murat Yıldırım
  • Leyla Tanlar
  • Sinem Ünsal

Üç Kuruş dizisi ne zaman başlıyor? Üç Kuruş dizisi konusu nedir? Üç Kuruş dizisi oyuncuları… - Resim : 3

Taner Ölmez'le görüşülen diziyle Uraz Kaygılaroğlu'nun el sıkıştığı ortaya çıktı. Son olarak Sefirin Kızı'nda rol alan Kaygılaroğlu bu yaz boyu Erşan Kuneri dizisinde de kamera karşısına geçecek.