2 hostesi elle taciz eden saldırgan yolcuyu koltuğa bantladılar!

Uçağa bindikten sonra alkol alıp hostesleri elle taciz eden ardından da bir yolcuyu darp eden saldırgan yolcu koltuğuna bantlandı.

2 hostesi elle taciz eden saldırgan yolcuyu koltuğa bantladılar!

Havayolu personeline yumruk atmadan önce “iki kabin memurunun göğsüne dokunan” saldırgan yolcu, koltuğuna bantlanarak uçuşunu tamamladı.

Ohio'dan hareket eden 22 yaşındaki Max Berry'nin olay meydana geldiğinde en az iki içki içtiği bildirildi.

Miami-Dade İlçe Polisi raporuna göre, Berry bir içki daha isterken boş bardağını uçuş görevlisinin kalçasına sürttü. Ardından üstünü değiştirmek için uçağın tuvaletine gitti ama üstsüz çıktı ve havayolu personeli onun el çantasından kuru bir gömlek çıkarıp giymesine yardım etmek zorunda kaldı.

2 hostesi elle taciz eden saldırgan yolcuyu koltuğa bantladılar! - Resim : 1

Polis raporlarına göre tam bu noktada Berry "arkadan geldi" ve kollarını iki kadın uçuş görevlisine doladı ve göğüslerini tuttu.

Ardından bir arbede çıktı ve Berry'nin hemen arkasında oturan yolcu Alfredo Rivera'ya göre 22 yaşındaki sürücü daha sonra bir erkek uçuş görevlisinin yüzüne yumruk attı.

Hava ekibi, Berry'yi koltuğuna sabitlemek için koli bandı kullandı.Bazı yolcular olayı cep telefonları ile kayda aldı.U çak indiğinde Berry, onu kelepçeleyen ve gözaltına alan Miami polisi tarafından karşılandı.