Uçakta koynundan çıkardığı şırdanları yemişti! Cezası nedeniyle uçağa alınmayan Şırdancı Mehmet'in son videosu yine olay oldu

Geçtiğimiz ay uçağın yemeğini beğenmeyip koynundan çıkardığı şırdanları yiyen şırdancı Mehmet ceza almıştı. Cezası nedeniyle uçağa alınmayan MasterChef yarışmacısı son videosunda pişmanlığını dile getirdi.

Türkiye onu MasterChef yarışmasıyla tanıdı. Şırdancı Mehmet olarak bilinen Mehmet Sur, çektiği garip videolarla fenomen haline gelmişti. Türk Hava Yolları ile uçtuğu sırada çektiği bir video ise başına bela oldu. Yemekleri beğenmeyip koynundan çıkardığı şırdanları yiyince ceza alan şırdancı Mehmet, şimdi yaptığına bin pişman.

THY CEZA VERDİ

Mehmet Sur, uçuş sırasında yemek servisinin yapılmasını ardından tişörtünün içinden çıkardığı şırdanı yemiş ve bu anları da sosyal medyadan paylaşmıştı. THY, yolcunun marka değerini tehlike atma gerekçesiyle Mehmet Sur'u kara listesine almıştı. Cezası hala devam eden Sur, sosyal medyadan pişman olduğunu ifade eden bir paylaşımda bulundu.

Videoda yasağı hakkında konuşan Sur, şunları söyledi: 

'İzmir'e uçuşum vardı. Biletimi satın aldım geldim, burada uçamayacağımı, cezam olduğunu söylediler. Cezamın dolmasına 4 ay kaldı, rica ettim kabul etmediler. Paramı da iade ettiler. Ben THY'yi çok özledim. Bir an önce cezamın bitmesini bekliyorum, çünkü THY ile uçmayı gerçekten çok özledim. Bir şırdan yedim, çok pişman oldum'