Üçü mutlu bir şekilde kanat çırparak üst geçidin üzerine kondu. Ancak birisi arkadaşlarından büyük ihanete uğradı. Bir de ardından güldüler

Sosyal medyada paylaşılan üç kuşun görüntüleri izleyenleri kahkahalara boğdu. Karabaş martı türü olduğu tahmin edilen üç kuş yan yana dururken üçüncü arkadaşlarını ittirip kahkaha gibi sesler çıkardıkları görüntüler kaydı alındı. O görüntüler, sosyal medyada binlerce kez izlendi.

Karabaş martı olduğu tahmin edilen üç kuş, yüksek bir yere kondu. Kendi aralarında konuşuyormuş gibi sesler çıkaran kuşlar bir anda aradaki arkadaşlarını ittirdi ve kahkaha gibi sesler çıkarmaya başladı. Martıların bu görüntüleri, kayda alındıktan sonra sosyal medyada gündem oldu. Görüntüleri, izleyenler kahkahalara boğuldu. 

Üçü mutlu bir şekilde kanat çırparak üst geçidin üzerine kondu. Ancak birisi arkadaşlarından büyük ihanete uğradı. Bir de ardından güldüler - Resim : 1

AYAĞINI KAYDIRIP KAHKAHA ATTILAR 

Ortalarındaki arkadaşlarının ayağını kaydırıp kanatlarak uzaklaşmasını sağlayan karabaş martıların kahkahaya benzer sesleri yaklaşık 100 bin kez izlendi. Bir kullanıcı, "Bu üçlü bana çok tanıdık geliyor. Sakat şakalar yapmayın" dedi.