Üçüncü kez basıldı: Bir daha yapamayacak...

Ankara'da aynı medyum, hayvanseverlerin şikayeti üzerine üçüncü kez basıldı. Kötü şartlarda beslediği 8 kedi ve 1 köpeğe el konulan Sadiye Servet G. bir daha hayvan besleyemeyecek.

Üçüncü kez basıldı: Bir daha yapamayacak...

Ankara'da medyum olarak tanınan Sadiye Servet G.'nin evine üçüncü kez baskın düzenlendi. Kötü şartlarda beslenen 8 kedi ve 1 köpeğe daha  el konuldu. Daha önce de iki kez uygunsuz koşullarda hayvan beslediği belirlenen Sadiye Servet G. hayvan beslemekten men edildi.

Edinilen bilgiye göre, Doğa Koruma ve Milli Parklar Genel Müdürlüğü 9'uncu Bölge Müdürlüğü ekipleri, daha önce iki kez denetim yapıp, kötü koşullarda beslediği kedi ve köpeklerine el koyup, para cezası uyguladığı Sadiye Servet G.'nin evine ihbar üzerine 3'üncü kez baskın düzenledi.

Zabıta ve polis ekiplerinin de eşlik ettiği baskında hayvanseverler de yer aldı. Evde yapılan denetimlerde uygunsuz şartlarda beslenen 1 köpek ve 8 kedi tespit edildi. Sadiye Servet G., kedileri sokaktan toplayıp, sahip çıktığını söyledi.

Sadiye Servet G.'nin, bahçesinde daha önceki denetimlerde yıkılan hayvan padoklarını tekrar yaptırdığı belirlendi. Sadiye Servet G.'nin evinin önünde toplanan yakınları ve tanıdıkları, hayvanlara el koyma işlemine uzun süre itiraz etti. Hayvanseverlerin de desteği ile 9 hayvan alınarak, belediye barınağına götürüldü.

Ne olmuştu?

Ankara'da medyum olarak tanınan Sadiye Servet G.'nin evine Aralık ayında da baskın düzenlenmişti.

Ev sınırları içindeki 20 köpek ve 16 kediye el konulmuştu. Hayvanlarının hepsinin enfeksiyonu olduğu, iyi beslenemediklerinden dişlerinin döküldüğü ortaya çıkmıştı.