Üçüncü kez kansere yakalanmıştı! Ünlü sanatçı Gülay'dan ameliyat öncesi flaş karar!

Üçüncü kez kansere yakalanan ve 'Cesaretin Var Mı Aşka' şarkısıyla 90'lı yıllara damga vuran 51 yaşındaki ünlü şarkıcı Gülay, ameliyattan önce vasiyetini hazırladı.

Üçüncü kez kansere yakalanmıştı! Ünlü sanatçı Gülay'dan ameliyat öncesi flaş karar!

Daha önce de kanserle savaşan ve çoklu organ yetmezliği nedeniyle tedavi gören Gülay’ın rahim kanseri olduğu öğrenilmişti. Ünlü sanatçı, Bodrum’dan İstanbul’a dönerek tedavisine başladı.

Geçtiğimiz yıllarda iki kez kanserle mücadelesini kazanan, bir dönem çoklu organ yetmezliği tedavisi de gören 51 yaşındaki şarkıcı, sağlık durumu hakkında bilgi verirken, vasiyeti konusunda çarpıcı bir açıklama yaptı.

İşte Milliyet gazetesinden Ali Eyüboğlu'nun, "Ameliyattan Önce Vasiyetini Hazırladı" başlıklı yazısı:

"Gülay Sezer’in üçüncü kez kansere yakalandığına dair yazımın çıktığı gün şarkıcının Okmeydanı Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde tahlilleri yapıldı.

Aynı gün ‘Magazin Noteri’nin canlı yayınında şarkıcıyla telefon bağlantısı yaptık. Bir haftaya kadar rahim kanseri ameliyatı olacağını anlatan Gülay, şunları söyledi:

 

Üçüncü kez kansere yakalanmıştı! Ünlü sanatçı Gülay'dan ameliyat öncesi flaş karar! - Resim : 2

"Kanser konusunda bayağı deneyimliyim"

'Sevenlerim korkmasın, üzülmesin. Kanser konusunda bayağı deneyimliyim. Bu üçüncü kanserim. İki sene önce de çoklu organ yetmezliğini atlatmıştım. Henüz dokuz canımı tamamlamadım. Beş canım daha var. Sevenlerim dua etsinler benim için.'

Gülay, laf arasında avukatına vekalet için Noter’de olduğunu söyleyince merak edip, sordum sebebini. Şarkıcının bu soruya yanıtı şu oldu:

 Kaynak: Milliyet

"Her ihtimale karşı" 

Artık bir vasiyet hazırlayayım yani. Her ihtimale karşı. Bir şey olacağından değil ama bulunsun. Olmasını istediğim şeyler var. Oldukları zaman ilk seninle paylaşacağım."