Uçurumdan düştü, 5 gün su içerek hayatta kaldı

Sarıyer’de, bir vatandaşın başına gelen olay filmleri aratmadı. Uçurumdan düşen R.K., düştüğü yerde 5 gün boyunca kurtarılmayı bekledi. Bu süre boyunca sadece su içerek hayatta kaldı. Piknikçiler tarafından fark edilen R. K., kurtarıldı.

Uçurumdan düştü, 5 gün su içerek hayatta kaldı

Sarıyer Garipçe Mahallesi’nde 1 Ekim Pazar günü, ormanlık alanda bulunan su kaynağından su almak için tırmanan R. K., ayağının kayması ile metrelerce aşağıya yuvarlandı. Bacakları kırıldığı için hareket edemeyen R. K., yanında telefon olmadığı için de kimseye haber veremedi.

YANINDAKİ SUYU İÇEREK HAYATTA KALDI

Beş gün boyunca düştüğü yerden hareket edemeyen R. K. düşerken yanında bulunan suyu içerek hayatta kaldı. Bugün piknik yapmak için aynı bölgeye giden iki kişi, yerde birinin yattığını gördü. Yaklaştıklarında R.K.’nın yardım istemesi üzerine jandarmaya haber verdiler.

BACAKLARI KIRILDI

 

Haber verilmesi üzerine olay yerine sağlık, itfaiye ve jandarma ekipleri sevk edildi. Sağlık ekipleri yaralı R. K. ‘ya ilk müdahaleyi yaptı ancak arazi şartları karadan kurtarmaya elverişli olmadığı için Kıyı Emniyeti’nden zodyak bot istendi. Yaralı, kıyıya yanaşan bota alınarak hastaneye sevk edildi. Bacaklarında kırıklar oluşan R. K. ‘nın hayati tehlikesinin bulunmadığı öğrenildi.