Ucuz baklavayı duyan sıraya girdi... Bu kez Ankara

Bazı tatlıcıların baklava fiyatlarını piyasadan çok ucuza satması vatandaşların yoğun ilgilisini çekti. Kilo 18 liradan başlayan ürünleri almak için vatandaşlar uzun kuyruklar oluştu.

Ucuz baklavayı duyan sıraya girdi... Bu kez Ankara

Çikolatacı, şekerci derken bu kez baklava için uzun kuyruklar oluştu. Ankara'da tatlıcılar kilosu 18 liradan başlayan ürünler satmaya başlayınca vatandaşlar bu dükkânlara akın etti. 

Ankara’da bazı tatlıcıların baklava fiyatlarını piyasa fiyatından ucuz, kilosu 18 TL'den başlayan fiyatlarla satması vatandaşların ilgisini çekti. Onlarca kişi uzun kuyruklar oluşturarak, ucuz baklava alabilmek için saatlerce sırada bekledi.

Sabahın erken saatlerinden itibaren beklemeye başlayan uzun kuyruklar, akşam geç saatlere kadar devam ediyor. Korona virüs tedbirlerinin aksama ihtimalinden dolayı baklava almaya gelen vatandaşlara kolluk kuvvetleri sık sık uyarılarda bulunuyor.
Baklava dükkanlarından birinde çalışan bir yetkili insanlardaki ’ucuz baklava kötü baklava, pahalı baklava iyi baklava" algısının artık eskide kalması gerektiğini ifade etti.