UEFA'dan Emre Belözoğlu'na men

UEFA Kontrol, Etik ve Disiplin Kurulu, Medipol Başakşehir’de teknik direktör Emre Belözoğlu’nun UEFA müsabakalarında herhangi bir ‘teknik direktörlük’ faaliyeti gerçekleştirmekten men edildiğini açıkladı.

UEFA'dan Emre Belözoğlu'na men

Medipol Başakşehir’de teknik direktör Emre Belözoğlu UEFA’dan gelen ceza ile sarsıldı. UEFA Kontrol Etik ve Disiplin Kurulu, İstanbul ekibinin UEFA Avrupa Konferans Ligi 2. Eleme Turu’nda Fayih Terim Stadı’nda oynanan Maccabi Netanya karşılaşması ile ilgili ‘Gölge antrenörlük’ durumu hakkında alındığı vurgulanan karar uyarınca, Belözoğlu’nun UEFA müsabakalarında herhangi bir ‘teknik direktörlük’ faaliyeti gerçekleştirmekten men edildiğini duyurdu.

41 yaşındaki teknik adam hakkındaki bu kararın, kendisinin ilgili yönetmeliklerde öngörülen kriterleri yerine getirene kadar geçerli olacağı belirtildi.

Para cezası da kesildi

Öte yandan turuncu lacivertlilere Netanya ile deplasmandaki karşılaşmanın geç başlamasındaki sorumluluğundan dolayı da 10 bin euro para cezası verildi. Antrenör Erdinç Sözer'in de bu sebepten dolayı uyarıldığı kaydedildi.