Ufuk Özkan: Boşandım, gelin çıktığım eve geri döndüm

Geçen haftalarda 16 yıllık eşi Nazan Güneş’ten boşanan ünlü oyuncu Ufuk Özkan Nişantaşı’nda Magazin Hattı’nın sorularını yanıtladı.

Geçen haftalarda 16 yıllık eşi Nazan Güneş’ten boşanan ünlü oyuncu Ufuk Özkan Nişantaşı’nda Magazin Hattı’nın sorularını yanıtladı. Ufuk Özkan peş peşe film projelerinde rol alacağını anlattı. Özkan boşandıktan sonra annesinin yanına taşındığını söyledi. Ünlü oyuncu eşiyle fikir anlaşmazlığı yaşadıkları için boşandıklarını anlattı. Ufuk Özkan geçen günlerde gençlik fotoğrafının altına yazdığı duygusal satırlarla dikkatleri üzerine çekmişti.

Özkan kendisine yazdığı mektupta kullandığı “Çok aşık olup evleneceksin hemde 8 ay içinde seni harika hissetirecek bir oğlun olacak tapacaksın ona..sonra annen ve baban 16 sene sonra artık ayrı yürüyelim diyecek şimdiden söyleyim hazırlan çok üzülürsün bilirim ama kadının iyi biri ve haklı..yani senin yüzünden olacak yok be oğlum öyle çapkınlık 40'ından sonra teneşir paklasın mevzuları değil çok daha saçma.. Keşke şimdi söyleseyebilseydim sana arkadaşlarını iyi seç herkese güvenme diye... ” satırlarıyla dikkat çekmiş ve bu sözlerle eski eşine gönderme yaptığı yorumları yapılmıştı.