Uğur Dündar'dan Altılı Masa'ya çağrı! "tv100 ekranındaki tarihi yayında halk aydınlansın"

tv100 ekranlarında seyirciyle buluşmaya hazırlanan duayen gazeteci ve televizyoncu Uğur Dündar, Altılı Masa'ya çağrıda bulundu. Moderatörlüğünü üstleneceği yayına Altılı Masa'nın liderlerini davet eden Dündar, "Toplumun zihnini kurcalayan tüm soruları yönelteyim. Siz de net cevaplar verin. tv100 ekranındaki tarihi yayının ucu açık olsun. Halk aydınlansın..." dedi.

Altılı Masa'nın cumhurbaşkanı adayı, DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan'ın "Yetki versinler, ben en iyi şekilde yaparım" çıkışıyla daha da büyük bir gizem kazandı.

Duayen gazeteci ve televizyoncu Uğur Dündar'dan da Altılı Masa liderlerine dikkat çeken bir çağrı geldi.

Dündar, sosyal medya hesabı ve tv100 ekranlarından yaptığı açıklamada, "Altılı Masanın sayın liderleri! AKP öncesi yıllarda olduğu gibi bir açık oturum yapalım." teklifinde bulundu.

"Moderatörlüğünü üstleneceğim yayında toplumun zihnini kurcalayan tüm soruları yönelteyim." diyen Dündar, "Siz de net cevaplar verin. TV 100 ekranındaki tarihi yayının ucu açık olsun. Halk aydınlansın..." dedi.

tv100 canlı yayınında sosyal medyadan yaptığı çağrıyı tekrarlayan Dündar, "Bizim logomuzu kullanmak koşuluyla diğer kanallarla birlikte ortak yayın yapalım" dedi.

 

Uğur Dündar tv100'de!

Yeni yayın döneminde çok önemli transferlere imza atan tv100, Türk basınının en önemli isimlerinden birini transfer etti. Duayen gazeteci ve televizyoncu Uğur Dündar artık tv100 ekranlarında olacak.