Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, tarih vererek duyurdu! Öğrencilere ücretsiz internet ne zaman verilecek?

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, gençlere 10 GB ücretsiz internet tanımlanacağının müjdesini vermişti. Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, üniversite öğrencilerine verilecek ücretsiz 10 GB'lik internetle ilgili olarak “Bu ayın sonuna yetiştirmeye çalışıyoruz ama yetişmezse de kasım ayının başında hazır olmuş olacak” dedi.

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, tarih vererek duyurdu! Öğrencilere ücretsiz internet ne zaman verilecek?

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Erzincan Binali Yıldırım Üniversitesi'nin Prof. Dr. Erdoğan Büyükkasap Kongre ve Kültür Merkezi'nde düzenlenen 2023-2024 Akademik Yıl Açılış ve EKEV-2023 Akademik Bilim Sanat ve Spor Ödülleri Töreni'ne katıldı.

Ödül töreninde konuşan Bakan Uraloğlu, üniversite öğrencilerine yönelik verilecek 10 GB internet paketiyle ilgili olarak da açıklamalarda bulundu.

Uraloğlu, konuya ilişkin, "Sayın Cumhurbaşkanı'mızın sizlere vadettiği 10 GB internetle ilgili süreci aşağı yukarı tamamladık. Gençlik ve Spor ile Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı ile çalışıyoruz. Bu ayın sonuna yetiştirmeye çalışıyoruz ama yetişmezse de kasım ayının başında hazır olmuş olacak" dedi.