Bakan Karaismailoğlu: Edirne'den Şanlıurfa'ya kesintisiz bağlantı sağlanacak

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, Ankara- Niğde Otoyolu'nun Alayhan gişelerinin açılış töreninde, "Proje tamamlandığında Edirne'den Şanlıurfa'ya kesintisiz bir otoyol bağlantısı sağlanmış olacak" dedi.

Bakan Karaismailoğlu: Edirne'den Şanlıurfa'ya kesintisiz bağlantı sağlanacak

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, Ankara- Niğde Otoyolu'nun Alayhan gişelerinin açılış törenine katıldı. Bakan Karaismailoğlu, otoyolun tüm kesiminin açılmasıyla Edirne'den Şanlıurfa'ya kesintisiz bir bağlantının sağlanmış olacağını kaydederek, Ankara- Niğde Otoyolu'nun tüm kesimlerinin açılacağını belirtti.

Karaismailoğlu, “Edirne'den Şanlıurfa'ya kesintisiz bir otoyol bağlantısı sağlanmış oluyor. Ülkemiz için gurur verici projeler. Vatandaşımız için çok büyük projeler. Yine bunun gibi ülkemizin her tarafından Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı olarak projelerimiz var. Cumartesi günü, 400 kilometrelik Kuzey Marmara Otoyolu'nun İzmit -Akyazı etabında 72 kilometrelik kısmını hizmete açarak 400 kilometrelik Yavuz Sultan Selim Köprüsü'nün de içinde olduğu Kuzey Marmara Otoyolu'nun tamamını bitireceğiz'' dedi.