Bakan Karaismailoğlu'ndan 'PTTAVM' açıklaması

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, PTTAVM ile ilgili açıkalamasında, PTTAVM sayesinde, lojistik altyapımız, insan kaynağımız ve teknolojimizle sürdürülebilir bir e-Ticaret ve e-İhracat modeline öncülük edebileceğimize inanıyoruz" dedi.

Bakan Karaismailoğlu'ndan 'PTTAVM' açıklaması

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, PTTAVM'yi bölgedeki en büyük 5 oyuncudan biri yapmak istediklerini dile getirerek, "PTTAVM sayesinde, lojistik altyapımız, insan kaynağımız ve teknolojimizle sürdürülebilir bir e-Ticaret ve e-İhracat modeline öncülük edebileceğimize inanıyoruz" diye konuştu.

Hedeflerinin çok büyük olduğunu dile getiren Karaismailoğlu, "İş dünyamızı pek çok açıdan geliştiren ve inovasyona yönlendiren e-ticaret alanında, nasıl büyüyebileceğimiz konusunda hep beraber fikir üretmek durumundayız" dedi.

Karaismailoğlu, PTT'nin hem işlevinin hem de teknolojiden yararlanarak yenilediği yüzü ve hizmetleriyle hedeflerin taşıyıcısı markalardan olduğunu ifade ederek, e-Ticaretin son yıllardaki gelişimiyle küresel ekonomiler için büyük önem arz eder hale geldiğini söyledi.