Uludağ Ekonomi Zirvesi başlıyor! Dünya siyaset sahnesinin önemli isimleri zirvede olacak!

Dünyadan ve Türkiye’den ekonomi, siyaset ve iş dünyasının birbirinden değerli isimlerini bir araya getiren Uludağ Ekonomi Zirvesi (UEZ), 27-30 Nisan 2023 tarihleri arasında gerçekleşecek.

Uludağ Ekonomi Zirvesi başlıyor! Dünya siyaset sahnesinin önemli isimleri zirvede olacak!

2012 yılından bu yana düzenlenen Uludağ Ekonomi Zirvesi’nin 2023 teması, gelecek nesiller için daha nitelikli yarınlar yaratmak adına “Tek Dünya, Ortak Gelecek: Yeni Nesiller İçin Yarını Şekillendirecek Politikalar Ve İş Stratejileri” olarak belirlendi.

 Sosyal ve ekonomik politikalar dengesinde daha iyi bir geleceği paylaşma bilinci ile iş stratejilerinin nasıl gerçekleştirilmesi gerektiği, geleceğe hep birlikte ortak olunacağının farkındalığı ile gündeme getirilecek.

BAKAN NEBATİ ZİRVE’DE YER ALACAK

Dünyadan ve Türkiye’den birbirinden değerli konuşmacıları ve iş insanlarını buluşturan Zirve’nin açılış konuşmacıları arasında Hazine ve Maliye Bakanı Dr. Nureddin Nebati yer alıyor.

DÜNYA SİYASET SAHNESİNİN ÖNEMLİ İSİMLERİ DE ETKİNLİKTE YER ALACAK

Zirve’de dünya siyaset sahnesinin önemli isimlerinden olan Almanya Eski Federal Cumhurbaşkanı Christian Wulff, İtalya Eski Başbakanı Enrico Letta ve Cameron, May, Johnson Hükümetleri Eski Devlet Bakanı Jo Johnson, değişen global düzende Avrupa ve Türkiye’nin yeni rollerini masaya yatıracak.

ZİRVEDE SORUNLARA ÇÖZÜMLER ARANACAK

Alanlarında uzman iş insanlarının ve liderlerin bir araya geleceği Zirve’de “Global Fırsatların Geleceği”, “Sosyal Yatırım: Yeni Nesilleri Geleceğe Hazırlamak”, “Toplumsal Cinsiyet Eşitliğinin İş Yaşamı ve Refaha Katkıları”, “100. Yılında Türk İş Dünyası İçin Gelecek Modeli: Amaç Odaklı Liderlik ve Strateji”,  “Savunmada Yeni Teknolojiler ve Yaratılan Değerler”, “Liderlerin Gündemi: Sürdürülebilirlik”, “Afet Sonrası Yönetim ve Yeni Düzene Geçiş”, “100. Yılda Bankacılık ve Finansın Yeni Vizyonu”, “100. Yılda Türk Sanayisinin Gelecek Rotası: Dönüşüm, Riskler ve Fırsatlar”, “Yarının Dünyası, Yarının Şirketi”,  “Değişen Global Düzen: Avrupa ve Türkiye’nin Yeni Roller”, “Dijitalde Doğan İşler ve Dönüşen Sektörler”, “Yükselen Yatırımlar: Yeni Teknolojiler ve İnovatif Girişimler” gibi konu başlıklarında paneller yer alacak.