Ulusal kahramanın zor anları! Video çekerken eşi üstsüz şekilde odaya daldı: “Artık tüm dünya ne kadar harika bir karım olduğunu biliyor”

Almanya’nın 1990 yılında Dünya Kupası’nı kazandığı maçta takımına galibiyeti getiren golü atan Andreas Brehme, sosyal medyayı sallayan bir olayla gündeme geldi. Brehme, bir hayranının doğum gününü kutlamak için video çektiği sırada eşi Susanna Schaeder, üstsüz bir şekilde odaya girdi. Gündem olan o anlar için konuşan Brehme, “Artık tüm dünya ne kadar harika bir karım olduğunu biliyor” dedi.

Ulusal kahramanın zor anları! Video çekerken eşi üstsüz şekilde odaya daldı: “Artık tüm dünya ne kadar harika bir karım olduğunu biliyor”

1990 yılında yapılan Dünya Kupası’nda Almanya’nın Arjantin’i yenerek Dünya Kupası şampiyonu olduğu maçta takımının tek golünü atan 62 yaşındaki Andreas Brehme, sevilen bir isim.

ULUSAL KAHRAMAN

Ülkesinde ulusal kahraman olarak gösterilen Inter Milan ve Bayern Münih için de forma giyen Brehme'den birçok futbolsever kişisel doğum günü mesajı talep ediyor.

Ulusal kahramanın zor anları! Video çekerken eşi üstsüz şekilde odaya daldı: “Artık tüm dünya ne kadar harika bir karım olduğunu biliyor” - Resim : 1

ÜSTSÜZ ŞEKİLDE ODAYA DALDI

Bir taraftarın bu isteğini kırmayan Brehme, bir doğum günü videosu çektiği sırada 56 yaşındaki Susanna Schaeder, üstsüz bir şekilde odaya daldı.

“MİLYONLARCA KEZ İZLENDİ”

Brehme arkasını döndüğünde eşini üstsüz olarak gördü ve kamerayı hızlıca geri çevirdi. Ancak video bir şekilde daha geniş bir dünyaya gönderildi ve bu süreçte milyonlarca kez izlendi.

Ulusal kahramanın zor anları! Video çekerken eşi üstsüz şekilde odaya daldı: “Artık tüm dünya ne kadar harika bir karım olduğunu biliyor” - Resim : 2

“FARKINDA BİLE DEĞİLDİM”

Brehme yaşanan olayla ilgili Alman gazetesi Bild'e şunları söyledi:

"Bunu ancak daha fazla arkadaşımız aradığında anladık. Bunun neden şimdi gündeme geldiğine dair hiçbir fikrim yok. Birisi göndermiş olmalı. O sırada gönderdiğimin farkında bile değildim. Artık tüm dünya ne kadar harika bir karım olduğunu biliyor! Olmamalıydı ama kendime gülebilirim. Gelecekte Susanne'ın film çekmesine izin versem iyi olur” dedi.