Ulusal Modeller Seçildi... Görkemli Final...

Ulusal Model Yarışması büyük finali önceki akşam Gayrettepe Point Otel’de yapıldı. Görkemli finaeli Zerrin Özer, Aslı Turanlı , İzzet Öz, Bircan Bali gibi birbirinden ünlü isimler katıldı.

Ulusal Modeller Seçildi... Görkemli Final...

Yapımcı Semra Hülakü’nün ev sahipliğinde gerçekleşen gecenin sunuculuğunu ünlü model Tuğba Özay ve Bülend Özveren yaparken, jüride Zerrin Özer, Aslı Turanlı , İzzet Öz, Bircan Bali ve Emsal Doğan gibi ünlü isimler yer aldı.

Jüriler arasında yer alan ünlü sanatçı Zerrin Özer'in geceye yalın ayak katılması çok konuşuldu. Büyük finalde kadınlarda Almanya'dan Defne Şentürk erkekler de ise İstanbul'dan Mert Albayrak 1. olarak seçildiler. Genç popçu Ömer Topçu'da gecede sahne aldı.

Ulusal Modeller Seçildi... Görkemli Final... - Resim : 1

Ulusal Model Yarışması’nın büyük finalinde jüri olan Zerrin Özer, gazetecilerin sorularını yanıtladı.

Ünlü sanatçı,  “Şahaneyim sizleri çok özledim. Çok iyiyim sağlığıma çok dikkat ediyorum. Çok güzel bir ortam. Bir buçuk senedir evdeyim. Evden dışarı çıkmadım, tatil falanda yapmadım. Sadece çalıştım hayvanlarımla ilgilendim. Ablalarım bende kalıyor aile saadeti öyle”  dedi.

Güzellik anlayışını açıklayan Özer, “Çok farklı bir branş benim için yine görsellikte beğendiğim yani hakikaten hak eden bir insanı kendi şahsım adına oy vereceğim” dedi. Benim icin güzellik görsel çok önemli. Ama bence yüreğininde güzel olması çok daha önemli” dedi. 

Ben Ona Kahroldum

Geçtiğimiz günlerde sosyal medyada hesabında ‘Ben geçmişimi dürdüm, büktüm, çöpe attım. Çöpü karıştırmak köpeklerin işidir" paylaşımının hayvan severler tarafından eleştirilmesi sorulan Özer, “Ben ona kahroldum. O tamamen ile bir deyim.  Ünlü bir yazarın sözü söylemi. Ben asla o köpeklere kurban olurum. Ben kendim yemem o köpeklere hayvanlarıma yediririm . Zerrin Özer’i bilen bilir" dedi.

Ulusal Modeller Seçildi... Görkemli Final... - Resim : 2

İnsan Biraz Üzüntülerini yaşamalı

Özel hayatı sorulan Özer, “ Durum şöyle hiç kimse yok hayatımda. Olsa bilirsiniz ayrılıklardan sonra hemen birlikte olmalara karşıyım. Yani biraz insan üzüntülerinide yaşamalı sevinçlerinide yaşamalı veya kendine bir zaman ayırmalı. Kendi ile vakit geçirmeli bende işte kendimi hayvanlarıma canlarıma evlatlarıma vakit ayırıyorum. Bunun haricinde zaten ben birisi ile olsam zaten siz görürsünüz veya söylerim. Eğer ben bir insanla berabar olsam onu sizden niye saklıyım. O insana saygısızlık etmiş olurum. Hemde herşeyden önce kendime saygısızlık etmiş olurum.  O yüzden şu anda hayatımda kimse yok dedi. Kendinizi aşka mı kapattınız sorusuna ? ise Özer, “Ne münasebet ben aşksız yaşayamam ki olur mu ? Bütün hayatım boyunca aşk şarkıları söyledim.  Birde ben akrebe akrebim yani aşk cok önemli birsey sevgi cok önemli birliktelik önemli. Ben işin manevi taraflarındayım tabiki” dedi.

Hayat devam Ediyor! 

Ulusal Model Yarışması’nda sunuculuk yapan Tuğba Özay güzelliği ile dikkat çekti. Geçtiğimiz günlerde Antalya Mangat’ta bulunan çiftliği yanma tehlikesi atlatan Özay, Hayat herşeye rağmen ediyor. Herşey insanlar için” dedi.

Ulusal Modeller Seçildi... Görkemli Final... - Resim : 3