Ümit Özdağ İYİ Parti'den ayrılış sebebini tv100'de açıkladı

Prof. Dr. Ümit Özdağ, Gül Bahar Feyzan ile Karşı Mahalle programında, Aytunç Erkin ve Mahmut Övür'ü sorularını yanıtladı. Özdağ, İYİ Parti'den ayrılış sebebini ve HDP'yi eleştirme sebeplerini ekranlarında anlattı.

tv100’de yayınlanan Bahar Feyzan ile Karşı Mahalle programına Prof. Dr. Ümit Özdağ konuk oldu. "İYİ Parti'den ayrılış sebeplerimden birsi de bu" diyen Özdağ, HDP ile ilgili olarak çok sert açıklamalarda bulundu.

Prof. Dr. Ümit Özdağ'ın açıklamaları şöyle;

İYİ Parti bir eksen değişikliği içerisine girdi.
-Parti içerisinde FETÖ ile iltisaklı unsurların tercih edildi olduğunu gördüm..

-Benim ayrılma sürecimde dünyadaki bütün fetöcü hesaplar benim aleyhimde yayın yaptılar.Genel merkezi İstanbul'u il başkanını desteklediler. Bugünde aynı FETÖ'cü yayınlar bana saldırıyorlar..Bana hakaret ediyprlar ve.Meral Hanım şöyle iyidir, böyle iyidir diyorlar ve destekliyorlar ortada.

- FETÖ'nün propagandistleri dışarıdan akıl veriyorlar neden Meral Hanım konuştuktan sonra proğagandasını yapyorlarBunlar beni rahatsız ediyordu..

-Dinlenmedim tasfiye edilmeye çalışıldım.
-Meral Hanım'ın davet mesini bekledim.
-Yok saydı.İYİ Parti'nin kurucular kurulunu birlikte hazırlamıştık.

-Bu fetö neden bizi destekliyor.neden bizi öpüyor bu fetö neden Ümiz Özdağ'a saldırıyor.Şimdi bu fetö son bin senede gördüğümüz en büyük iç düşman.PKK'lının kim olduğunu biliyoruz ama FETÖ'cünü kim olduğunu bilmiyoruz.

- "HDP ile normal bir siyasi partiymiş gibi görüşen siyasetçilere ve siyasi partilerin yaptığı şeyin doğru olmadığını düşünüyorum.

- İYİ Parti’den ayrılış sebeplerimden birisi de bu.

- HDP politikalarında hiç değişiklik yapmadan kendisini siyasete empoze etmeye çalışıyor.

- Hayır sen normal değilsin. Sen parti bile sayılmazsın.

- Çünkü sen Türkiye’ye düşman, Türkiye’yi bölmek isteyen, Türk askerini öldüren, Türk sivilini öldüren bir terör örgütüne destek oluyorsun. Nasıl normal olabilirsin?"