Ümit Özdağ’ın MİT iddiası… Eren Erdem, tv100’e konuştu: MİT devlet kurumudur, pazarlık yapılmaz

tv100’de yayınlanan Kübra Par’la Farklı Açılar programına konuk olan CHP Genel Başkan Yardımcısı Eren Erdem, Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ’ın “Kılıçdaroğlu ile MİT başkanlığı ve üç bakanlık için anlaşmıştık” iddialarına yanıt verdi. Erdem, “Kılıçdaroğlu, devlet terbiyesi olan bir siyasi liderdir, MİT üzerinden pazarlık yapılmayacağını bilir” sözleriyle yanıt verdi.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkan Yardımcısı Eren Erdem, tv100 ekranlarında yayınlanan Kübra Par’la Farklı Açılar programında soruları yanıtladı.

Eren Erdem, Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ'ın, "Millet İttifakı Cumhurbaşkanı Adayı ve CHP Genel Kemal Kılıçdaroğlu, Millî İstihbarat Teşkilâtı’na (MİT) Zafer Partisi’nin de uygun göreceği birini atayacaktı" iddialarına tv100'de yanıt verdi.

“ÖYLE BİR İFADE GEÇMEDİ”

Eren Erdem, "MİT ile pazarlık yapılamaz" diyerek; “CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, devlet terbiyesi olan bir siyasi liderdir, MİT üzerinden pazarlık yapılmayacağını bilir. MİT üzerinden pazarlık yapılmaz. Ben o masadaydım. Öyle bir ifade geçmedi” ifadelerini kullandı.