Ümraniye... Miras için babalarını dövdüler!

Ümraniye'de miras kavgasında iki oğul ve damat birlik olup, babaları ile üvey annelerini sopayla feci şekilde döverek hastanelik etti. Polis, komşuların araya girmesiyle kaçan saldırganları arıyor.

Ümraniye... Miras için babalarını dövdüler!

Olay, Ümraniye Yukarı Dudullu Mahallesi, Yakamoz Sokak'ta meydana geldi.

74 yaşındaki Hasan T. eşinin vefatının ardından K.T. ile evlendi. Babalarının evlenmesine baştan beri karşı olan aile üyeleri ve Hasan T. arasında anlaşmazlıklar yaşanmaya başladı.

- Sopalarla saldırdılar

Bu sabah saatlerinde işe gitmek için evinden çıkan K.T.'ye saldıran iki oğul ve damat, sopalarla kadını dövmeye başladı. Bağrışmaları duyarak araya girmeye çalışan baba da aldığı darbelerle yaralandı. Sesleri duyan çevredeki vatandaşlar saldırganlara müdahale etti. Sopalı saldırganlar araçla olay yerinden hızla kaçtı.

- Hastanelik oldular

Başından ve vücutlarının çeşitli yerlerinden darbe alan çift, ambulanslarla Ümraniye Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılırken, hayati tehlikelerinin olmadığı öğrenildi.

K.T., "Oğulları ve damadı beni bu hale getirdi. Sabah işe gitmek için evden çıktığım sırada nerden geldiğini anlayamadım sopalarla saldırdılar. Babalarıyla evlendim. Nereden bilecektim böyle olacağını, hayatımı bitireceklerini" diye konuştu.

Yaralı baba Hasan T., "Oğullarım ve damadım saldırdı. Hesapta evlendiğim diye. Mal derdindeler, miras yüzünden" diye konuştu.

Hasan T., iki oğlu ve damadından şikayetçi olurken, polisin olayla ilgili soruşturması devam ediyor.