Ümraniye'de kuyumcuya silahlı soygun!

Ümraniye’de silahlı iki kişi bir kuyumcu dükkanını soymaya kalkıştı. İş yeri sahibinin tezgahın altındaki silahı alması ile hareketli dakikalar yaşandı. Yaşanan boğuşmada ise iş yeri sahibi ve silahlı saldırganlardan biri yaralandı. Zanlılar aynı gün saklandıkları yerde yakalanarak gözaltına alındı.

Ümraniye Çakmak Mahallesi’nde dün akşam saatlerinde bir kuyumcu dükkanına iki şahıs girdi. Alışveriş yapma bahanesi ile dükkanda bir süre oyalanan şahıslar bir anda silahlarını çekti. Silah doğrulttukları iş yeri sahibini etkisiz hale getirmeye çalışan gaspçılar iş yeri sahibinin direnmesi ile şok oldu.

Ümraniye'de kuyumcuya silahlı soygun! - Resim : 1

Tezgah altındaki tabancayı çıkaran kuyumcu ile gaspçılar arasında boğuşma yaşandı. Boğuşma sırasında kuyumcu ve bir gaspçı silahtan çıkan mermilerle yaralandı. Yaralı halde gaspçıları kovalayan iş yeri sahibi yardımına ise çevredeki esnaf koştu.

Ümraniye Asayiş Büro Amirliği ekipleri ekipleri yaptığı ortak çalışmada yaya olarak kaçan silahlı gaspçılardan birini cadde üzerinde yakalanırken, diğer yaralı gaspçı ise saklandığı evde yakalanarak gözaltına alımdı. Adliye çıkartılan iki şahıs tutuklandı.