Union Saint-Gilloise maçının yıldızı oldu! Fenerbahçeli İsmail Yüksek istatistikleri alt üst etti! Konferans Ligi’nde bunu başaran tek o var!

Fenerbahçe’nin UEFA Avrupa Konferans Ligi’nde Belçika ekibi Union Saint-Gilloise’i 3-0 yendiği maçta iyi bir performans ortaya koyan İsmail Yüksek, 5 top kapma, 14 ikili mücadele ve 10 sahipsiz top kazanma istatistikleriyle tarih yazdı. Milli futbolcu bu sezon bir Konferans Ligi karşılaşmasında bu sayılara ulaşan ilk isim oldu.

Union Saint-Gilloise maçının yıldızı oldu! Fenerbahçeli İsmail Yüksek istatistikleri alt üst etti! Konferans Ligi’nde bunu başaran tek o var!

Fenerbahçe, UEFA Avrupa Konferans Ligi Son 16 Turu ilk maçında deplasmanda Belçika ekibi Union Saint-Gilloise takımıyla karşı karşıya geldi. Sarı-lacivertli takıma galibiyeti getiren golleri 20. dakikada Michy Batshuayi, 84. dakikada Jayden Oosterwolde ve 90+4. dakikada Dusan Tadic (P) kaydetti.

Union Saint-Gilloise maçının yıldızı oldu! Fenerbahçeli İsmail Yüksek istatistikleri alt üst etti! Konferans Ligi’nde bunu başaran tek o var! - Resim : 1

İSMAİL YÜKSEK'TEN İYİ PERFORMANS

Fenerbahçe’de maça ilk 11’de başlayan İsmail Yüksek gösterdiği performansla dikkatleri üzerine çekti. OPTA verilerine göre yıldız futbolcu Union Saint-Gilloise maçını 5 top kapma, 14 ikili mücadele ve 10 sahipsiz top kazanarak tamamlandı.

Milli futbolcu bu istatistiklerle bu sezon bir Konferans Ligi karşılaşmasında bu sayılara ulaşan ilk isim oldu.

Union Saint-Gilloise maçının yıldızı oldu! Fenerbahçeli İsmail Yüksek istatistikleri alt üst etti! Konferans Ligi’nde bunu başaran tek o var! - Resim : 2

SEDYE İLE OYUNU TERK ETTİ

Öte yandan maçın son anlarından sakatlık yaşayan İsmail Yüksek sedye ile oyun alanını terk etti. Fenerbahçe taraftarı da oynadığı futboldan dolayı İsmail Yüksek hakkında sosyal medyada övgü dolu ifadeler kullandı.

Transfermarkt’a göre piyasa değeri 7.5 milyon euro olarak gösterilen 25 yaşındaki İsmail Yüksek, bu sezon 40 maça çıktı. İsmail, 1 gol attı, 5 asist yaptı.