Ünlü çift ayrıldıklarını duyurdu

İngiliz şarkıcı Dua Lipa ile Fransız yönetmen Romain Gavras ayrıldıklarını duyurdu. Ünlü şarkıcının bu kararı almasında müzik kariyerinin etkili olduğu iddia edildi.

Ünlü çift ayrıldıklarını duyurdu

Ünlüler dünyasının en güçlü çiftlerinden biri olarak görülen Dua Lipa-Romain Gavras çifti ayrıldı. İlk kez mayıs ayında birlikte kırmızı halıya çıkan Arnavut kökenli İngiliz şarkıcı ile Fransız yönetmen yollarını ayırdı.

27 yaşındaki Dua Lipa ile Rita Ora'nın eski sevgilisi olan 41 yaşındaki Romain Gavras, ilk kez Paris Moda Haftası'nda sahne arkasında birbirlerini öperken yakalanmış, haklarında aşk dedikoduları çıkmıştı. Ardından mayıs ayında Cannes Film Festivali kırmızı halısında el ele yürüyen çift, aşklarını ilan etmişti.

Çiftin ayrılık haberiyle ilgili The Sun gazetesine konuşan kaynaklar, Lipa'nın üçüncü albüm hazırlığında ve yoğun olduğunu söylerken, çiftin yaz bitiminde yollarını ayırdığını belirtti.

Ünlü şarkıcının bu kararı almasında müzik kariyerinin etkili olduğu iddia edildi. Lipa'nın, albümünün yayınlanmasından önce şu anda yalnızca müziğine konsantre olmak istediği belirtildi. (ntv)