Ünlü çift ilişkilerinin nasıl başladığını ilk kez anlattı: "Eve davet ettim, geliş o geliş"

Şenay Gürler ve Semih Saygıner, katıldıkları YouTube programında ilişkilerinin nasıl başladığını ilk kez anlattı. Spor salonunda tanışan çift bir yıl sonra bir lazanya partisiyle beraberliklerinin başladığını söyledi.

Ünlü çift ilişkilerinin nasıl başladığını ilk kez anlattı: "Eve davet ettim, geliş o geliş"

Ünlü oyuncu Şenay Gürler ve milli Semih Saygıner, 2014 yılında başlayan birlikleriyle ilgili samimi açıklamalarda bulundu.

Sibel Arna'nın sunduğu "Ne Olursan Ol Rahat Ol" adlı YouTube programına konuk olan çift ilişkilerinin nasıl başladığı sorusunu yanıtladı.

İlişkilerinin nasıl başladığını ilk kez anlatan çift, spor salonunda tanıştıklarını söyledi. Şenay Gürler, tanışmalarını şöyle anlattı:

"Biz bir spor salonunda tanıştık aslında. Ve ilişkimiz tanıştıktan bir yıl sonra başladı. Çünkü o ara ben Adana'ya dizi çekmeye gittim. Döndüğümde onu eve, bir lazanya partisine davet ettim. Geliş o geliş."

Semih Saygıner devam ederek, "Lazanya partisinden herkes gidince, Şenay bana 'Sen de gitsene' dedi, ben ise 'Trafik var' dedim ve kaldım" dedi.

Ünlü çift ilişkilerinin nasıl başladığını ilk kez anlattı: "Eve davet ettim, geliş o geliş" - Resim : 1

"NE ÖNEMİ VAR, BEN SANA AŞIĞIM"

Boş zamanlarında Şenay Gürler'in torunuyla vakit geçirdiklerini söyleyen Saygıner,  "Şenay ilk tanıştığımızda 'Biliyor musun benim torunum var' dedi. Dedim 'Ne önemi var, ben sana âşığım'. Bir de arkadaşlarım bana sürekli 'Çocuk yap' diyordu. Ben de onlara 'Ben direkt torun yapacağım' diyordum. Oldu. Bu hayatta ne dileyeceğine çok dikkat edeceksin" diye konuştu.