Ünlü çiftin ayrılığının perde arkası ortaya çıktı

Hollywood dünyasının iki ünlü ismi Sofia Vergara ve Joe Manganiello'nın geçen yıl ani bir kararla boşanması birçok iddiayı gündeme getirmişti. Çiftin ayrılığıyla ilgili iddialara son noktayı Vergara koydu. Evliliğiyle ilgili samimi itiraflarda bulundu.

Ünlü çiftin ayrılığının perde arkası ortaya çıktı

"Modern Family" dizisiyle tanınan Sofia Vergara ve uzun süredir birlikte olduğu aktör Joe Manganiello geçtiğimiz yaz ani bir kararla ayrılık kararı almıştı.

İspanyol gazetesi El País'e verdiği yeni röportajda konuşan 51 yaşındaki Vergara, kendisi ve 47 yaşındaki Manganiello'nun ailelerini genişletme konusunda aynı fikirde olmadıklarını açıkladı. 

Sözcü'nün aktardığına göre Kolombiyalı aktris, "Evliliğim kocamın daha genç olması nedeniyle bozuldu, o çocuk sahibi olmak istiyordu ve ben yaşlı bir anne olmak istemiyordum. Bunun bebek için adil olmadığını düşünüyorum. Bunu kim yaparsa yapsın saygı duyuyorum ama bu artık bana göre değil" dedi.

"NEREDEYSE MENOPOZA GİRİYORUM"

Eski eşinden 32 yaşında bir oğlu olduğunu belirten yıldız, "Ben anne değil, büyükanne olmaya hazırım. Yani eğer aşk gelirse o da kendi çocuklarıyla birlikte gelmek zorunda. Neredeyse menopoza giriyorum, bu da işlerin doğal yolu" diye ekledi.

Temmuz ayında çift, dostça ayrıldıklarını belirterek ortak bir bildiri yayınladılar.

Bildiride, "Birbirini çok seven ve önemseyen iki insan olarak, hayatımızın bu yeni evresinde ilerlerken kibarca mahremiyetimize saygı gösterilmesini istiyoruz" ifadesi yer aldı.

Çift, o zamandan bu yana geçen sürede yoluna devam etti. Manganiello, aktris Caitlin O'Connor ile birlikteyken, Vergara da ortopedi cerrahı Justin Saliman ile son birkaç ayda birden fazla kez fotoğraflandı.