Ünlü çiftten "nihai dudak kurtarıcısı" için iş birliği

Rihanna ve A$AP Rocky çifti, bu kez Rihanna'nın makyaj markası Fenty Beauty'den dudak nemlendirici ürünü çıkarmak için iş birliği yaptı. Rihanna, yeni ürününü "nihai dudak kurtarıcısı" olarak tanımlıyor.

Ünlü çiftten "nihai dudak kurtarıcısı" için iş birliği

İki çocukları olan Rihanna ve A$AP Rocky çifti, yeni bir iş birliğine imza attı. Ancak bu sefer müzik kayıt stüdyosu yerine makyaj laboratuvarında çalıştılar.

Şarkıcı çift, Rihanna'nın makyaj markası Fenty Beauty'den dudak nemlendirici ürünü çıkarmak için bir araya geldi. İkili, yeni çıkardıkları güzellik ürününün reklamını birlikte yaptı.

NTV'nin aktardığına göre Rihanna, "nihai dudak kurtarıcısı" olarak tanımladığı yeni ürününün E vitamini ve shea yağı içerdiğini, en kuru dudakların nemlendirilmesine yardımcı olacak şekilde tasarlandığını söyledi.

"BEBEKLERİMİN ANNESİYLE YENİ BİR İŞ BİRLİĞİ"

Ürünün yeni yayınlanan reklamında A$AP Rocky de "bebeklerimin annesiyle yeni bir iş birliği" diyerek ürünü tanıttı.

Müzik alanındaki babarısıyla hayran kitlesi edinen Rihanna, Savage X Fenty adlı iç çamaşırı markası ve Fenty Beauty adında güzellik markası ile iş dünyasında kendine yer buldu. Ünlü şarkıcı sık sık hem iç çamaşırı ürünleri hem de güzellik ürünleri için kamera karşısına geçip, kendi ürünlerini kendi tanıtıyor.

Rihanna, 13 Mayıs 2022'de ilk bebeğini dünyaya getirmişti. RZA adında bir oğlu olan Rihanna, Super Bowl devre arasındaki performansında ikinci çocuğuna hamile olduğu duyurmuştu. Rihanna, 1 Ağustos'ta ikinci bebeğini kucağına aldı. Ünlü isim, ikinci kez erkek çocuk sahibi oldu. 35 yaşındaki Barbadoslu şarkıcı, küçük oğluna da Riot Rose Mayes adını verdi.