Dans şampiyonu hayatını kaybetti

Dünyaca ünlü dans şampiyonu 27 yaşında aniden öldü. 2011 ve 2015 yıllarında şampiyon olan Jess Leanne Norris'in nasıl öldüğüne dair bir açıklama yapılmadı.

Dans şampiyonu hayatını kaybetti

İngiltere Bolton'da yaşayan daha önce iki kez Miss Pole Dance yarışmasını kazanan Jess Leanne Norris, 27 yaşında aniden hayatını kaybetti. Miss Pole Dance UK'nin kurucusu Kay Penney, Jess Leanne Norris'i "ulusal bir hazine" olarak tanımladı.

Jess Leanne Norris'in nasıl öldüğüne dair açıklama yapılmazken, son yıllarda akıl sağlığı ile ilgili hayır kurumlarına bağış toplama girişimleri nedeniyle bir 'melek' olarak nitelendiriliyordu.

Geçmişte iki kez direk dansı yarışması kazanan Norris hakkında konuşan Lee Hill, Norris ile geçirdiği zamanların eşsiz olduğunu ifade ederek "Gerçekten inanılmaz bir insandı ve çalışmaları hakkında çok tutkuluydu. Anında bir etki yaptı ve sınıfları her zaman insanlarla doluydu, çok popülerdi" dedi.

Genç dansının kendilerine de ilham verdiğini ifade eden hayranları, direk dansının İngiltere'de popüler olmasında büyük katkısı olduğunu kaydetti.