Ünlü fenomen Özlem Öz doğumda rahatsızlandı! Doğumun her anını anbean takipçileriyle paylaştı

Sosyal medya fenomenlerine yönelik açılan soruşturmada adı geçen ve yurt dışına çıkış yasağı ile mal varlıklarına el konulan Özlem Öz ve Tayyar Öz çiftinin dördüncü çocuğu dünya geldi. Doğumun her anını takipçileriyle paylaşan çift, sosyal medyada tepkiyle karşılandı. Özlem Öz’ün doğum sırasında rahatsızlandığı görüldü.

Dilan ve Engin Polat çiftinin tutuklanmasının ardından fenomenlere yönelik başlayan incelemeler sonucunda, haklarında soruşturma başlatılan diğer çiftlerden olan Özlem Öz ve Tayyar Öz çifti dördüncü kez anne ve baba oldu.

Ünlü fenomen Özlem Öz doğumda rahatsızlandı! Doğumun her anını anbean takipçileriyle paylaştı - Resim : 1

SOSYAL MEDYADA TARTIŞMA YARATTI

Özlem Öz'ün doğum esnasında rahatsızlandığı görülürken, o anların kayda alınması sosyal medyada tartışma yarattı. Sosyal medya paylaşımlarına binlerce beğeni ve yorum geldi.

Ünlü fenomen Özlem Öz doğumda rahatsızlandı! Doğumun her anını anbean takipçileriyle paylaştı - Resim : 2

PAYLAŞIMLARINA YORUM YAĞDI

Çiftin gönderilerine, "Şu haldeyken video çekmek nerden aklınıza geliyor çok merak ediyorum", "Gezdim Halepi Şamı Eyledim İlmi Talep,Meğer İlim Bir Hiç İmiş İlla Edep İlla Edep...", "Yanlış anlaşılmasın . Bende bir anneyim . Canımızdan can kopuyor evet kolay değil ama neden böyle hassas şeyler burnun dibine kadar çekip milyonlara sergileniyor / milletin gözü olduğu için zorluk çekiyor olabilir . Hersey de gözterilmezki ama ya … sessizce gitseydi şimdiye bitmişti doğumu" gibi çarpıcı yorumlar geldi. 

Ünlü fenomen Özlem Öz doğumda rahatsızlandı! Doğumun her anını anbean takipçileriyle paylaştı - Resim : 3

DOĞUMU ANBEAN PAYLAŞTILAR

Video kaydını takipçileriyle anbean paylaşan ünlü çift, bebeklerinin erkek olduğunu ve adını Emir Ege koyduklarını belirtti.

Ünlü fenomen Özlem Öz doğumda rahatsızlandı! Doğumun her anını anbean takipçileriyle paylaştı - Resim : 4

LÜKS VE ABARTILI HAYATLARI DİKKAT ÇEKİYOR

Kamuoyunda 'Tayyargiller' olarak bilinen ve yaşadıkları lüks ve abartılı hayatlarını sosyal medya hesaplarından paylaşan çift, sosyal medya gündeminde sık sık paylaşımlarıyla yer alıyor. 

Ünlü fenomen Özlem Öz doğumda rahatsızlandı! Doğumun her anını anbean takipçileriyle paylaştı - Resim : 5

Ünlü fenomen Özlem Öz doğumda rahatsızlandı! Doğumun her anını anbean takipçileriyle paylaştı - Resim : 6

Ünlü fenomen Özlem Öz doğumda rahatsızlandı! Doğumun her anını anbean takipçileriyle paylaştı - Resim : 7